Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOCKHOLM

Švedski princ oženio manekenku koja je pozirala u toplessu

vjenčanje
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.06.2015.
u 19:49

S. Hellqvist 2005. je sudjelovala u švedskom reality showu Paradise Hotel, a godinu prije pozirala je otkrivenih grudi za magazin za muškarce Slitz

Švedski princ Carl Philip danas je u Stockholmu oženio Sofiju Hellqvist, bivšu manekenku i zvijezdu reality showa, prenosi Reuters.

Na vjenčanju 36-godišnjeg princa i 30-godišnjakinje bili su, među ostalima, japanska princeza Takamado, belgijska kraljica Mathilde te grof i grofica od Wessexa iz Velike Britanije.

S. Hellqvist 2005. je sudjelovala u švedskom reality showu Paradise Hotel, u kojemu su se natjecali skromno odjeveni muškarci i žene smješteni u luksuznom turističkom boravištu. Godinu dana prije, kada je imala 20 godina, pozirala je otkrivenih grudi za magazin za muškarce Slitz. Na vjenčanju je nosila haljinu švedske dizajnerice Ide Sjöstedt koja je razotkrila tetovažu u obliku zvijezde na njezinim leđima. Princ, bojnik u švedskoj mornarici i povremeni vozač utrka, zahvalio je javnosti na podršci.

- To pokazuje da je Švedska topla zemlja s puno ljubavi - rekao je Carl Philip prije poljupca s mladenkom koji je dočekan glasnim aplauzom, nakon čega se par provozao kočijom kroz središte Stockholma.

>> Kate Middleton se vraća na posao 6 tjedana nakon rođenja kćerkice

>> Kensingtonska palača objavila prve službene fotografije princa Georgea i princeze Charlotte

Komentara 7

GU
Gumba017
20:34 13.06.2015.

Dok se Švedi veselo ševe, mi smo uvijek u nekakvoj frci iz drugo svjetskog rata.

LA
Laura Anny
20:43 13.06.2015.

Ozenio je zenu svog drzavljanstva, nije trebao uvoziti.

AA
aabbcc
11:41 14.06.2015.

ja nisam za to da se manekenke privatiziraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije