Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kamenko

Švedski arheolozi otkrili najstariji umjetni penis na svijetu

penis kameni
Foto: VL
1/3
25.07.2010.
u 15:02

Služio je za erotske igre u kamenom dobu. Dugačak je 11 centimetara, a promjer mu je dva centimetra.

Švedski arheolozi tvrde da su otkrili najstariji umjetni penis koji je, pretpostavlja se, služio za erotske igre još u kamenom dobu, prenosi švedski portal The Local. Dugačak je 11 centimetara, a promjer mu je dva centimetra.

“Kada sam shvatila što smo otkrili nisam se mogla prestati smijati” izjavila je arheologinja Sara Gummesson. Kameni prototip današnjih vibratora otkriven je na nalazištu iz kamenog doba na obalama kanala Göta, nedaleko grada Motala u južnoj Švedskoj. 

Arheolozi vjeruju da je kameni penis star između 6 i 8 tisuća godina, a izvrsno je očuvan jer je stoljećima ležao u blatu. 

Komentara 17

IB
Irina_Brankovic
16:40 25.07.2010.

A i bile su skromne...

OB
-obrisani-
17:02 25.07.2010.

Sad moraju naši naći najveću vaginu. Iako ih imamo u Saboru i Vladi kakve god hoćete. P... do p...

OB
-obrisani-
15:37 25.07.2010.

Mazel tov! Bravo! ovo je dokaz kako su žene i prije znale uživati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije