Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANDEMIJA KORONAVIRUSA
Povratak na članak

Švedska zbog naglog porasta zaraženih mijenja taktiku: 'Razgovaramo sa Stockholmom'

Porast novih slučajeva ne može se objasniti samo povećanim brojem testiranja, objavila je u utorak Agencija za javno zdravstvo.

Komentari 6

ST
stefj
23:40 22.09.2020.

Hm, ako pogledate graf broja zaraženih, isti je tamo od početka 7. mjeseca s malim oscilacijama i nema nekog velikog skoka. Isto tako je i s umrlima... Sve je to još daleko od drugih država i daleko od nekog velikog rasta. I tokom kolovoza je bilo porasta i padova, tako da je prerano za bilo kakve zaključke... I dalje im je smrtnost manja nego u ovo vrijeme prošle godine...

VL
RE
reborn
07:56 23.09.2020.

Zanimljivo, prije par dana hvaljenje švedskog modela na HTV dnevniku, a sada jaukanje zbog strelovitog skoka broja oboljelih... Očigledno je jedino kako su mišljenja oko Švedske i dalje kontroverzna (podijeljena).

VL
AA
aabbcc
23:39 22.09.2020.

Mogli ste i ovako napisati. Tocno:18/9 u petak je jedan preminuo u Švedskaj i poslije toga nije niko a mnogi nebrojivo su ozdravili u Švedskaj zakljucno s danom 22/9.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
06:51 23.09.2020.

"...ali je također imala (Švedska) manji broj (smrti) od Italije i Španjolske koje su odabrale izolaciju. ". Točka

VL
DU
Deleted user
10:37 23.09.2020.

Politika se sve više i više upetljava u mrežu laži koju je sama spetljala... Dajte napokon riječ istinskim znanstvenicima a ne samo tim 1% koji trube u trubu medija i politike kao ona kriminalac Drosten...

VL
PR
Proleter99
08:27 23.09.2020.

I to samo ....Stockholm područje.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.