Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
norma za čitavo društvo
Povratak na članak

Švedska novim mjerama kreće u borbu s koronom: Ograničili okupljanje na osam ljudi

Švedska je privukla međunarodnu pažnju svojim nerestriktivnim mjerama kojima je odgovorila na pandemiju, odbacujući zatvaranje i oslanjajući se na preporuke.

Komentari 7

CO
Condorgrab
22:57 16.11.2020.

Zahvaljujući Plenkoviću i njegovom stožeru, Hrvatska ima sve predispozicije da preuzme prvo mjesto u EU po broju umrlih od korone.

VL
MO
morskival
18:57 16.11.2020.

Globslisti stežu remen i kod Šveđana.

VL
AA
aabbcc
16:12 16.11.2020.

U Svedskoj stupa na snagu zabrana prodaje i tocenja alkohola poslije 22 sata. Ja to vidim kao pametnu mjeru i bez korone. Sjetimo se da je u komunizmu bila zabrana tocenja alkohola prije pocetka rada (7.00) 8.00 sati a ovo 22.oo prije pocetka spavanja je malo pametnije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.