Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morska flota
Povratak na članak

Zaoštravanje odnosa Rusije i Europe: Švedska nabavlja dvije nove jurišne podmornice

U godinama nakon toga, projekt A26 kritiziran je zbog kašnjenja i prekoračenja troškova. No njegovi podržavatelji kažu da će čekanje i dodatni trošak biti opravdani isporukom plovila skrojenih za uvjete Baltičkog mora u vrijeme kada je kontrola tog plovnog puta geopolitički vitalna

Komentari 25

SE
Serengeti
16:47 13.01.2024.

Šveđani kada ćete objaviti rezultate istrage tko je dignuo u zrak plinovod Sjeverni Tok? Što je bilo? Iznošenje rezultata bi pokvarile odnos sa SAD-om? SAD ne želi da cijeli svijet sazna njegovo pravo lice?

VL
Avatar horuk
horuk
15:57 13.01.2024.

Upozorio bih da od njemačkih 6 podmornica službu radi samo jedna. Tako je ili slično i u drugim rodovima njemačke vojske. To se tek sada malo popravlja.

VL
ZO
zoom
16:14 13.01.2024.

Treba se pripremiti za obranu od rusa, oni prijete čjanicama NATOa, dakle i nama!

VL
LU
Luftbalons
11:17 15.01.2024.

Samo naprijed Švedska, od kad je poražena od Rusa, nikad se više nije vratila kao sila.. Onda će pisati ovdje, "Rusi ili Putin, prijete, prijeti", sad to ne piše.. Ovdje

VL
DU
Deleted user
16:36 13.01.2024.

jurisna podmornica svedjana ima dizel elektricni pogon a rusija upravo izbacila kvantnu podmornicu moze u isto vreme biti bilo gdje u svijetu a u isto vreme kad je tu nije tamo, niko to ne razumije ali rusi je imaju.

VL
DU
Deleted user
18:54 13.01.2024.

Puna podrška Švedskoj našim prijateljima iz EU -a.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.