Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometni transfer

Šveđanin hrvatskog podrijetla vrlo blizu Karlovcu, no nije Ibrahimović

pamic
arhiva vl
09.09.2010.
u 12:47

Znam da se Hrvatski dragovoljac pojačao, ali ovo je nogomet, a ne cirkus, i ti igrači se ne mogu uigrati za dva dana, tvrdi karlovački trener Igor Pamić najavljujući sutrašnji prvenstveni susret.

Znam da se Hrvatski dragovoljac pojačao, ali ovo je nogomet, a ne cirkus, i ti igrači se ne mogu uigrati za dva dana! Volio bih da sve njihove prinove budu u sastavu. Svjesni smo vlastite kvalitete pa nećemo srljati, ali u pobjedu smo uvjereni – tvrdi trener Karlovca Igor Pamić najavljujući sutrašnji susret 7. kola Prve HNL (19 sati).

Pamić je otkrio da su pri samom kraju pregovori oko dolaska novog napadača i to Šveđanina hrvatskog podrijetla. U klubu ne žele otkriti pojedinosti, no u šali su rekli da nije riječ o Zlatanu Ibrahimoviću. Do dolaska ubojite špice, što je mjesto koje je u dosadašnjem dijelu bilo najbolnije za karlovačku ekipu, Pamić se mora osloniti na poznate snage. Zadovoljan je oporavkom vratara Sunare, ali i zabrinut obnovljenom ozljedom Lajtmana na kojeg je ozbiljno računao kao na jakog igrača u kreaciji, ali i u realizaciji.

Zato će najvjerojatniji sastav koji će istrčati protiv Hrvatskog dragovoljca biti Sunara - Kovačević, Karabatić, Čejvanović, Pilipović - Batarelo, Paracki, Špišić, Tičinović - Jerneić, Novinić.

Kao aduti s klupe za pričuve najavljeni su Štefančić, Husić i Otocchian.

Ključne riječi

Komentara 4

SD
satan da shumsky
15:46 09.09.2010.

Isto tako kao što si i ti hrvatskog ili bosanskog porijekla...mama ti bila na ljetovanju u hrvatskoj ili u blizini bauštele u sloveniji...

SL
slovenija
13:57 09.09.2010.

Kako bi to Ibrahimović mogao biti hrvatskog porijekla?! Bio Hr na ljetovanju?

OB
observer
15:20 10.09.2010.

Ibrahimoviceva mama je Hrvatica a tatu zove babo! Inace rodjen je u Malmeu pa je prema zemlji rodjenja svedjanin ali prema roditeljima, to samo on zna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije