Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI SUMMITA EU
Povratak na članak

Sve više kandidata za čelna mjesta Unije

Hoće li Henry Kissinger na izvanrednome sastanku šefova država ili vlada europske dvadesetsedmorice, koji večeras počinje u Bruxellesu, konačno dobiti odgovor na svoje davno postavljeno pitanje: koji broj nazvati kada poželi razgovarati s Europom?

Komentari 4

RI
rija
12:45 18.11.2009.

Ha,ha.Kada se vidi kolike plaće se dijele za neku funkciju u EU,nije čudo da se naši političari guraju u tu EU. A naš narod im neće dati tu mogućnost.Jer je nisu zaslužili.Čije će interese braniti u EU ? Kada već sada ne štite hrvatske interese.

VL
VI
virtual
12:47 18.11.2009.

Program bratsva se počinje ostvarivati,na našu žalost.

VL
GE
glupa evropa
17:20 18.11.2009.

mi koji smo vec u eu, znamo kako nam je nezadovoljstvo sve vece i vece, vi koji niste u eu, potrudite se da tako ostane. kao sto je rekao moj prijatelj klaus, politicar iz hamburga, cijela evropa ide u 3 pm

VL
CI
cicibela
22:44 18.11.2009.

EU je jedina \"zemlja\" čiji političari nemaju svoju izbornu bazu. Osim Parlamenta, koji nema nikakve ovlasti, svi ostali političari i politička tijela se biraju međusobno, ili po dekretu Bilderberške skupine. Dakle, narodu ne trebaju polagati račune, ne trebaju se bojatiti da će ih narod smjeniti jer ih narod nije ni birao. Narodi u EU su tu samo zato da plaćaju poreze i ispunjavaju bolesne ideje diktatora. Lijepo smo odradili prvu deceniju u 21.stoljeću. Za početak, suspendirali demokraciju !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.