Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brod za prijevoz banana koji je postao Titov admiralski brod

Sve smo rastavili te restauriramo dio po dio i 'Galeb' će biti isti kao u Titovo vrijeme

03.12.2022.
u 17:06

Titov "Brod mira" zapravo je rijedak primjer pomirbe političara i kulturnjaka na jednom projektu, kao što je i konačno jedna od zamisli koja će baštinu koju ne prihvaćaju svi i komercijalno postaviti na zdrave noge. "Galeb" će nakon dovršetka obnove na svojih sedam razina biti i muzej, služiti i ugostiteljstvu, možda će se zvati i hotelom, luksuznim ili tek hostelom, ali živjet će na održivoj osnovi, onako kako bi to bilo logično.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Tombstone
Tombstone
17:38 03.12.2022.

Kak nije vozil banane? Pa vozil je Tita.

DO
domagoj1492
17:20 03.12.2022.

Kako su ljudi ustvari jadni. Ovaj lik u bijelim rukavicama je imao privatni avion, safari, sluge na sve strane, hrpe villa, i sve na racun proračuna. A uvjerio je raju da je to zajedničko, s tim da samo on i njegova svita to smiju koristiti. Strašno…

MO
mojunukmakslosar
12:41 04.12.2022.

Žalosno koliko novaca utučeno u staru kantu a mogli su u Rijeci izgradit vrtiće, škole i autobusni kolodvor izračunajte i sami. A možda i kakvu korvetu za HRM!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?