Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karma
Povratak na članak

Sve se vraća, sve se plaća! Vlasnik kuće drskog lopova naučio pameti

Lopova je na djelu uhvatio vlasnik kuće koji je počeo trčati za njim uslijed čega je kradljivac ispustio paket

Komentari 8

Avatar Cinco
Cinco
12:26 29.09.2015.

Ne sramotite se. Ne radi video. Nebitan članak....

VL
VU
vucko
14:49 29.09.2015.

Istinita prica iz starog Zagreba: Na "medjasnom placu" danas Kvaternikov trg bila je mesnica Rabus.i taj si je kupil na Bukovackoj cesti gore mali vinograd i sljivik.To mu je bio hoby jer je godisnje napravil 200 l vina a oda od sljive u jesen pekel si je rakiju.Preko tjedna nije dolazil u svoju klet nego samo subotom i nedeljom.U kleti je imal obesene dimljene krvavice i kobasice. Nekoliko puta su mu provalili u klet tako kaj su mu strgali bravu ili cak gitre na prozoru. Svaki put se jako srdil i kod policije prijavil .Njegov prijatelj apotekar mu je dal nekakav prah,a on je napisal jednu tablu :"decki, nemojte mi trgati vrata kljuc je na strehi, pa im je flasu s vinom i case ostavil na stolu i jos napisal zivili.U vino je smesal onaj prah od apotekara i otisel doma . Kad je opet subotu dosel u klet pripovedalo se kak su troje iz sela jako betezni i da su morali cak i u bolnicu jer su dobili tak jaku "sracku"! Od onda vise nije bilo provale u klet i ljudi su se o tom cinu smijali. Bilo je to davne 1934-35. godine. Evo mala istinita prica iz starog Zagreba !

VL
Avatar ivo587
ivo587
12:29 29.09.2015.

ovi kad preuzmu američke članke onda preuzmu i njihove gluposti poput "karme".

VL
DE
demokršćanin
00:16 30.09.2015.

Priča slična Rabusovoj.Šezdesetih godina jednom vlasniku fičeka kojega je preko noći ostavljao u garaži fakini iz njegovog susjedstva otvarali su garažu i fićekom su se noću vozili po gradu te ga opet ostavljali u garaži.Vlasniku je to dosadilo i ostavio im je poruku:dečki pazite gume su jako loše.Nakon nekoliko dana otvorio je garažu, a na fićeku su bile potpuno nove gume.Ovo je ipak bolje završilo nego sa kradljivcima iz Rabusove kleti.

VL
US
U sridu
21:21 29.09.2015.

Cudi me da ga nije upucao,to je tamo normala.

VL
DU
Deleted user
19:26 29.09.2015.

Kaže se:Ako ne vidiš vodu na ušću odi na izvor.. ..ja sam kliknuo na METRO i pogledao normalno video...a da je baš nešto bilo za vidjeti...baš i nije..

VL
Avatar ucjena
ucjena
06:12 30.09.2015.

da ga je nabrijao, bila bi koma, ovako nist!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.