Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glasnogovornik slovenske vlade:
Povratak na članak

'Sve nas brinu rezultati testiranja, sve je više importiranih slučajeva iz Hrvatske'

I proteklih su se tjedana pojavljivala govorkanja da bi  Slovenija 14 dana pred početak nastave  mogla zatvoriti granicu s Hrvatskom, što su nadležni inače krajem prošlog mjeseca još demantirali, navodi slovenska agencija

Komentari 2

DU
Deleted user
21:41 14.08.2020.

Treba znati da je sada oko 850.000 stranih gostiju u Hrvatskoj. Da to nisu jedni te isti gosti, nego se neprestano izmjenjuju. Treba računati da je to ovoga ljeta ukupno nekoliko milijuna gostiju među kojima ima i zaraženih. Vjerujem da Stožer zna što radi. Ja bih ipak zabranio skupljanja u zatvorenim prostorima. Ipak, ljeto je. Nema potrebe podržavati masovna druženja u zatvorenim prostorima i dahtanja jednoga drugom u lice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.