Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Sve je šokiralo da su uhićeni Hrvati koji su pokušali oteti Vučića i dovesti ga na sud u Glinu

29.05.2022.
u 18:40

Srbijanska policija tvrdi da se dvojac sumnjiči za pokušaj otmice Ace Vučića, bivšeg Šešeljeva doglavnika i predsjednika Srbije. Dvojac je u policiji priznao da je Vučića htio dovesti na sud u Glinu kako bi nam pjesnik objasnio što je htio reći kada je pričao nebuloze u Glini 1995.

Komentara 5

DE
dedač
21:30 29.05.2022.

ma boli njega kuki, ima On svog asa pupija koji radi SVE ZA HRVASKU-plenki srami se

NB
niko bitan
20:18 29.05.2022.

Dragi Toni, samo nastavi pisati gluposti. Dobro je dok te plaćaju. Jednom kad postaneš poznat, tvoje članke će izbjegavati u širokom luku. Ne mislim na bijeli ili crveni luk. Ne mislim niti na luk i strijelu, nego na luk kao dio kružnice.

LJ
ljudemisi
23:27 31.05.2022.

Ratni zločini ne zastarijevaju, zato treba podignuti optužnicu protiv zločinca vučića i suditi u odsutnosti te raspisati tjeralicu za šešeljevim zločincem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?