Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO DENIS KULJIŠ
Povratak na članak

Sve je radio drukčije, bio je medijski Petar Pan, uvijek mladog duha

Neobično načitan, s vokabularom ekvivalentnim kakvoj enciklopediji, pisao je lako, britko, donoseći u hrvatsko novinarstvo drukčiji pristup.

Komentari 4

DU
Deleted user
08:25 19.08.2019.

Kaj god! Pokojni Denis Kuljiš bio je malo darovitiji i puno bezobrazniji od ostale ljevičarsko-petokolonaške novinarske bulumente kojoj je pripadao, i to je uglavnom sve. Slobodna i samostalna Hrvatska bila mu je tolik teret na tijelu i duši da se od njega jedva kretao i disao. Sada kad se oslobodio toga mrskog tereta, valjda će napokon koračati lagan kao perce i prodisati punim plućima. Ako mu bude do hodanja i disanja ondje kamo je otišao jučer. "Čaroban stil" i "luda duhovitost", kojima se navodno odlikovalo njegovo pisanje, zacijelo mu neće biti ni od kakve koristi. Amen.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:44 19.08.2019.

Aktivisti su zaduzeni na hvalospjeve. Tko ih ne pise nije njihov!

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:37 19.08.2019.

kolko hvale... a ajd recite onda kako ste se prema njemu odnosili dok je bio živ? dal ga je itko volio, poštovao u studiju? nije. njegove opaske su bile britke, al ste se s njime svađali. nitko od političara ga nije podnosio, da se ne varamo sad. ne samo doma,već i vani. kao i gjenero, kojeg su slovenci jednom u emisiji uživo pustili da osim uvodne riječi ne dobije ni jednu priliku da iskaže svoj stav, osim na kraju kad se trebalo pozdraviti... kuljiš će faliti, njegovi osvrti na neka zbivanja su bila milina za čitati. al je i on volio zastraniti u nekim stvarima, navijati za neku stranu, što baš novinar koji drži do sebe ne bi smio. neutralnost, tu treba biti.

VL
Učitelj
14:18 19.08.2019.

Ja sam filoustaša al Kuljiš mi je bio simpa. Bio je duhovit i imao je neku etiku i šarm. Pokoj mu duši.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.