Sve iz zrna i sve prirodno, tako se uči praviti pivo u Željezari Sisak
Svladati najnovije trendove u gastronomiji i slastičarstvu dolazili su u Kulinarski institut Kul IN polaznici iz Australije, Singapura, Japana, a sada će se ondje moći naučiti i kako izraditi pivo
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Bravo!