Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnja policajcim
Povratak na članak

Sve ću vas pobiti. Ja ću izaći iz zatvora, ali vi nećete iz groba

Za Draganom M. (24) iz Kaštel Starog je Županijski sud u Splitu raspisao potragu zbog teške krađe, a prilikom uhićenja je napao i izvrijeđao policajce

Komentari 6

OB
-obrisani-
16:45 20.03.2010.

Pokušao pobjeći policajcima na biciklu. Živi Sir Oliver.

VL
LZ
lud, zbunjen, a najmanje norma
20:05 20.03.2010.

....50-ak kaznenih prijava, niškorist i tumor ovog društva, magarac koji svoje komplekse vuče iz rane mladosti... Prava momčina i dobra batina, bez privođenja sudu i drugih sranja, već svaki dan po leđima, pa da vidiš, to je ono što našem društvu nedostaje....

VL
OB
-obrisani-
13:37 20.03.2010.

trebali su ga slučajno usmrtiti na licu mjesta.izvesti kao da je bježao i slučajno pao kamenom na sljepoočnicu i svi bi mirnije spavali a nitko osim možda njegovih roditelja ne bi žalio.i to možda,jer mnogi roditelji da imaju ovakvog gnjusa za potomka bi ga se odrekli.

VL
DV
DON VITO
18:15 20.03.2010.

bijesne zivotinje treba ukloniti i eliminisati da ne kontaminiraju okolinu. p.s. za njima nece niko plakati.

VL
OB
-obrisani-
11:21 21.03.2010.

navodno da je u policiskoj stanici glavom razbijao štokove i zidove!

VL
LU
luena
15:04 21.03.2010.

Ovog mgarca je trebalo dobro izlemati,bjezi od policije na ukradenom biciklu... ,) Prijeti sluzbenim organima,stvarno koliko taj mora biti lud....Sada ga treba po kracem postupku sudit i zatvorit par godina,nek vidi da nemoze vise kako je do sad radio ie do sad radio i naumio...inace ,nece se taj nikad opametit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.