Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plaća kaznu

Šveđanin osuđen jer je sliku svog penisa poslao zastupnici u parlamentu

Foto: Frank May/DPA/Pixsell
1/3
18.02.2018.
u 22:59

Pokušao je sud uvjeriti kako sliku nije poslao on, ali nije bio dovoljno uvjerljiv.

Jedna članica švedskog parlamenta u svoj inbox na Facebooku dobila je fotografiju penisa od nepoznatog pošiljatelja, piše The Local. 

Policija je istragom utvrdila identitet muškarca koji živi u gradu Oxelösund. Muškarac je potvrdio kako je to zbilja fotografija njegovog penisa, ali tvrdi da on tu sliku nije poslao zastupnici u parlamentu jer on takve stvari ne radi.

Sud smatra kako njegovo objašnjenje nije dovoljno uvjerljivo i zadovoljavajuće i osudili su muškarca zbog seksualnog uznemiravanja. Zastupnici mora isplatiti oko četiri tisuće kuna za nanesenu štetu. 

Komentara 6

DU
Deleted user
09:05 19.02.2018.

Sad mi je puno jasnija njihova logika... svojim kmečanjem o demokraciji uškopile su svoje Šveđane, ljudi se više i ne usude polaskati ženi.... ali zato useljeni muslimani ispadaju prave face, napastuju im žene, i dobivaju kaznu- nikakvu....

Avatar ivek
ivek
10:44 19.02.2018.

mislim da je pisa Hassan diad... expert za kite,,,

Avatar Robinzon
Robinzon
08:14 19.02.2018.

Ovo je prestrašno.Zamislite da tako nešto učine Jandrokoviću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije