Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska nezaustavljivo stari
Povratak na članak

Svaki peti građanin stariji od 65, imamo 2000 stogodišnjaka

Većinu prihoda naši umirovljenici troše na režije i stanovanje. Svaka četvrta osoba starija od 65. živi sama

Komentari 5

ST
stefj
21:58 23.10.2019.

I onda kada se kaže da trebamo napraviti reforme kao u Irskoj, svima u državnim i javnim strukturama digne se kosa na glavi. Samo tako, treba nastaviti kao do sada, dok sva struka i svi mladi ne pobjegnu iz zemlje, onda može uhljebi umru od gladi, pa se netko i vrati... No uhljebi su se dosjetili, pa sada imamo radne dozvole za uvoznu radnu snagu, pa su uhljebi našli nove bedake koji će ih hraniti...

VL
Avatar maxist
maxist
22:09 23.10.2019.

Mladi biraju sve poprijeke i kraće puteve do ostvarenja cilja ,pa normalno -zemlja stari i izumire.......Politika od silne brige gotovo da subvencionira autobusere i podupire odlaske (ne)moralno i materijalno.......Stari su statistička i financijska smetnja pa podupire u zdravstvu politiku "štoo gore to bolje" .....moralno načelo ..s posla na groblje.....glavno da "nije naš"

VL
Avatar southman
southman
07:38 24.10.2019.

Skratiti radni vijek na 60 g. Ili tako ili će Socijalistički savez u opći štrajk !

VL
HU
hudarupa3
19:22 24.10.2019.

Kolektivno gledano naši preci su ustvari mlađi od nas, a naši potomci su stariji od nas, kako može biti starije nešto iz 1900. od nečeg iz 2019. Kao stariji trebali bi biti pametniji od predaka jer nam je vrijeme stvoriloo više iskustva i mogućnosti. Naš život nije započeo rođenjem niti bi trebao završiti smrću, osim ako se ne pricijepimo na stablo smrti i odreknemo duha naših predaka Jugoslavena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.