Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelji životinja:
Povratak na članak

'Svaki dan trebao bi biti dan borbe protiv nasilja nad životinjama'

25. 11. obilježava se Svjetski dan borbe protiv nasilja nad životinjama...

Komentari 6

BU
bubinjo
22:21 25.11.2019.

Zašto uopće dolazite na ovu rubriku? Lijepo vam piše "Kućni ljbimci".

VL
BU
bubinjo
16:32 25.11.2019.

Imate pravo da se ne skrvi ili ne bar dovoljno o djeci i starijima ali imate priliku pomognite, organizirajte skupove za popraviti situaciju u svemu. "Borci" kako ih vi nazivate za prava životinja su upravo borci jer i životinje imaju prava u ovoj državi ali ........ razlika je što životinje se ne mogu same izboriti. Postupci prema životinjama su slika našeg ponašanja prema djeci i starijima. Pustite na stranu bogate i njihove životinje, ne postavljaju se u obranu oni već ostali koji i nisu "bogati" ali vide i žele pomoći.

VL
BU
bubinjo
20:31 25.11.2019.

Rerum i bubinjo je isto napisao istinu, u čemu je problem?

VL
DU
Deleted user
11:42 25.11.2019.

U društvu nepravdi kao što je naše ovo prenemaganje boraca za prava životinja je vrhunsko licemjerje. Posljedica je da danas životinje bogataša imaju neusporedivo veća prava nego djeca siromašnih. O siromašnima starije životne dobi bez skrbništva da i ne govorim. Oni su najugroženija skupina.

VL
RE
rerun
17:59 25.11.2019.

Potpisujem Manu svaka riječ je istina

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.