Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNO ZA PJEŠAKE

'Svaki dan riskiram život zbog nepropisno parkiranih automobila'

Foto: Čitatelj
02.05.2014.
u 10:35

– Svaki dan riskiram život dok izlazim na cestu D1 da bih se ubacio u promet zbog nepropisnog parkiranja pojedinaca, kaže naš čitatelj

Čitatelj portala Vecernji.hr iz Slunja potužio nam se kako svaki dan zbog nepropisno parkiranih automobila riskira život dok se uključuje u promet.

– Svaki dan riskiram život dok izlazim na cestu D1 da bih se ubacio u promet zbog nepropisnog parkiranja pojedinaca koji to učestalo ponavljaju. Policija ne poduzima ama baš ništa, a tako je i kad se pješice hoda. Umjesto po nogostupu, ljudi hodaju po magistrali.... To je moguće samo u Slunju..., kaže naš čitatelj.

Požalio nam se kako na cestu zbog nepropisno parkiranih automobila mora izaći cijelim prednjim dijelom automobila, a tako je zbog smanjene preglednosti vrlo lako sudariti se s vozilom koje dolazi.

Imate priču? Pošaljite nam je na javi@vecernji.net

>> Kako su se vozači osvetili bahatom vlasniku terenca

Ključne riječi

Komentara 8

AA
aabbcc
11:04 02.05.2014.

Dobar primjer na slici. Svako dolazece dijete je nevidljivo, zaklonjeno plavim autom i mora iznenadno na voznu traku da obidje.. a vozac koji je tu ostavio auto ne treba ni imati prometnu.

DI
dinko
11:19 02.05.2014.

Stvar je jednostavno rješiva. Kada neće policija raditi svoj posao, ostaje nem građanska inicijativa. Uzmeš šilo i upikneš svaku od 4 gume na utomobilu. I tako svaki puta kada se netko krivo parkira i stvar riješena!

PA
parasa
11:08 02.05.2014.

pa šta se čudite, znate kako se zove "ministar" Policije, Slunj je njegov omiljeni grad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije