Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Svaka čast Veranu Matiću, ali Vučićevu izaslaniku nije bilo mjesto u Gruborima

Poruke državnog vrha dobar su zalog za bolji zajednički suživot većinskog hrvatskog naroda i srpske nacionalne manjine, no riječ je o unutrašnjem pitanju Republike Hrvatske, a ne Srbije

Komentari 9

DU
Deleted user
10:00 26.08.2020.

Čini se sve što je potrebno za uspostavljanje normalizacije odnosa!!!!!! Sa Hrvatske strane, klečanje uopće nije problem, djeca komunizma s užitkom ukazuju na grijehe hrvatskog naroda. Ti isti dječaci i djevojčice, odrasli na oblacima socijalizma sa ljudskim likom, danas stasale "vrsne" političare, nisu bili poletni u rješavanju povratka rastjeranih Hrvata iz Boričevca i ostalih mjesta, do dana današnjeg!!!! Oduzeto im je zemljišno vlasništvo u korist istih ovih kojima se tetoši neka se vrate. Kakav komentar može biti nego mi smo najluđi narod! Gandijevskom taktikom protiv samoupravljača bivšeg režima nećemo doživjeti demokraciju nikada.

VL
IV
IVRI
09:39 26.08.2020.

Svaka čast Borisu Miloševiću na izjavi da legitimnost Oluje nikada nije ni bila upitna jer ″uopće nije sporno da je to bio teritorij Republike Hrvatske i da je Republika Hrvatska imala pravo to vratiti pod svoj ustavno-pravni poredak″. Aleksandru Vućiću je mjesto u Glini gdje bi se trebao ispričati srpskim civilima koje je 1995. onako mlad huškao.

VL
RO
robertek
10:49 26.08.2020.

"ukupno 24 nedužne civilne žrtve na području Plavnog" - od kuda vam ovaj podatak, zato jer je Pupovac rekao??? Haag je u presudi donio da je na cijelom Južnom Sektoru (polovica područja Oluje) bilo ukupno 44 civilne žrtve rata.

VL
Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
10:54 26.08.2020.

Vučiću nije mjesto u Hrvatskoj politici, ni posjetiteljsko, nikako. Točka.

VL
DU
Deleted user
09:39 26.08.2020.

valerijanovska posjeta u gruborima...

VL
DU
Deleted user
12:26 26.08.2020.

etnobiznismen vodi hrvatsku politicku elitu na "stratista" sunarodnjaka srba za vrijeme oslobadjanja drzave od okupatora srbije i cg....u memorandumu ce pisati da sz ustasr u napustenom zaselku grubori ubili oko 10 tisuca zena staraca i nejaci...

VL
ŠO
Šokac1
15:26 26.08.2020.

Glede opetovanog povratka hrvatskih Srba u Hrvatsku, mislim da je to bespredmetno. Tijekom zadnjih 25 godina oni koji su se kanili vratiti vratili su se, a oni koji ne žele ili ne misle priznati lojalnost hrvatskoj državi, njenim zakonima i običajima ne trebaju se niti vračati. Uostalom, mislim da na pitanje povratka "izbjeglih" treba definitivno staviti točku i konačno zatvoriti taj dio (hrvatske) povijesti.

VL
DU
Deleted user
10:35 26.08.2020.

Vlada Srbije poslala je u Grubore svog čovjeka da pazi na Pupovca i mjesne Srbe kalo ne bi previše rekli. Priča o "golorukim izbeglicama iz Krajine" ide dalje. Netko je te ljude i potjerao, a to sigurno nisu "hrabri srpski borci srpske vojske krajine". Oni su 25. "avgusta" već bili daleko....i uplakani...

VL
Avatar southman
southman
12:03 26.08.2020.

HR se zadnjih godina miljama odmiče od balkanske politike koja se provodi istočno od nas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.