Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijan i bezobziran

Suvlasnika One2playa policija nakon trežnjenja pustila kući

'12.05.2009. ,Zagreb - Okrugli stol na temu \'Kako prodati\'. Dejan Macesic, (One2play) Photo: Goran Stanzl/Vecernji list'
Foto: 'Goran Stanzl/Vecernji list'
1/3
12.07.2012.
u 08:00

Damir Maćešić se u policiji na Senjaku trijeznio 72 sata nakon prometne u kojoj je pijan usmrtio 23-godišnjeg Sinišu Smiljanića

Nakon trežnjenja u policiji na zagrebačkom Senjaku, koje je potrajalo 72 sata, suvlasnik tvrtke One2play Damir Maćešić bio je, neslužbeno doznajemo, pušten na slobodu. Bez obzira na to što je pijan, sa 1,85 promila alkohola u krvi projurio kroz crveno svjetlo na semaforu i usmrtio 23-godišnjeg motociklista Sinišu Smiljanića. Maćešića je u istražni zatvor na mjesec dana "smjestilo" tužiteljstvo, odnosno njihov zahtjev u kojem su tražili da ga se iza rešetaka smjesti zbog bojazni da bi na slobodi mogao utjecati na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja djela. Ovaj potonji razlog tužiteljstvo je našlo u činjenici da je Damir Maćešić do sada prijavljivan čak 35 puta zbog prekršaja u prometu. Toliko ga je puta policija ulovila u prekršaju od 2000. godine pa do svibnja ove godine.

Damir Maćešić, podsjetimo, prometnu nesreću u Novom Zagrebu skrivio je u noći na subotu, oko 2.10 sati. Nije se zaustavio na crvenom svjetlu na semaforu na križanju Avenije Dubrovnik i Ulice SR Njemačke, već je u skupocjenom Infinitiju FX projurio dalje. No u tom trenu u raskrižje je na motociklu Gilera Nexus, na zeleno svjetlo, ulazio Siniša Smiljanić. Nakon udaraca mladić je ostao na mjestu mrtav, a njegov motocikl, za koji je štedio dvije godine, razletio se u komadiće.

Anđeo naše ulice – tako su zvali pokojnog Smiljanića. Takav naziv nosi i grupa osnovana na Facebooku na kojoj je jedna očevitkinja nesreće napisala: "Užas, poginuo je pred našim očima... Pijana budala ga ubi tri metra ispred nas..."

 

Komentara 8

DU
Deleted user
09:29 12.07.2012.

ako se i ovaj izrod izvuče jer ima love, želim mu od sveg srca da ga proguta mrak onda kada će se najmanje nadati. Da je to moj sin jedinac što bi me spriječilo?

Avatar future Gohan
future Gohan
09:34 12.07.2012.

Društvo koje tolerira Čačića na javnoj funkciji, trebalo bi šutiti, nema dvostrukih mjerila za ubojstva volanom.

DU
durica
09:27 12.07.2012.

Dok ovakve ne počnu suditi obitelji ubijenih u prometu, nema reds na cestama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije