Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanju otvorio euro:
Povratak na članak

Suverenisti su na skup protiv eura doveli savjetnika kojega se Svjetska banka odriče

Ministarstvo financija u javnu raspravu pustilo tekst koji predstavlja prvi zakonodavni korak k uvođenju eura, što postaje tema stranaka koje se bore za mjesto u Europarlamentu

Komentari 5

Avatar nekineki
nekineki
22:29 17.04.2019.

a koga su doveli "novo-svjetsko-poredkaši", alkemičari iz svjetske banke, odnosno najiluzornije banke na svijetu?

VL
AR
Arger
01:50 18.04.2019.

Ako ga se odrice svijetska banka....znaci da je dobar za narod.

VL
WI
Witman
05:18 18.04.2019.

Čim se svjetska banka nekog odriče taj nemože biti loš. Čak bih glasao za njih ako uopće jzaćem na te izbore. Naravno da nam uvođenje eura neće donijeti ništa dobro, ali o tome nam nijedan medij u RH neće pisati.

VL
PL
@ploto@
06:30 18.04.2019.

Svjetska Židovska Banka i Židovski IMF služi lihvarima za bogaćenje i štancanje novca bez pokrića od kojeg jedino ti pljačkaši i paraziti imaju korist.Jedna od stvari zašto cijenim Viktora Orbana je ta da je smijenio židovskog guvernera Mađarske narodne banke i stavio mađarskog,a prije toga je isplatio i izbacio IMF iz države.Hrvatska na čelu NBH ima od osamostaljenja tuđe namjesnike i poltrone,koji služe jedinmo lihvarima da mogu što bočlje derati građane RH. I ovaj Vujčić spada među njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.