Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMA UPUTAMA HZJZ-A
Povratak na članak

Sutra točne upute o početku nastave, Divjak izjavila bi li svoje dijete slala u školu

Objava preporuka očekuje se sutra nakon čega će MZO održati virtualni sastanak s ravnateljima škola i s osnivačima kako bi se kroz sljedećih tjedan dana škole mogle pripremiti da do 11. svibnja i početka normalizacije nastave bude ispunjeno sve što te preporuke

Komentari 1

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
13:19 29.04.2020.

"...Znači, cijeli niz bolesti koje učenici mogu imati i ne bi ih u nekim redovitim, normalnim okolnostima sprječavale da dođu u školu, sada će biti jasno napisano da oni ne dolaze u školu, kao što će biti obrađeno i kako i na koji način se radi prihvat i sve drugo.." Dakle učenici mogu doči ili ne doći u školu ovosno o tome da li smatraju da pripadaju rizičnim skupinama ili ne. Da li je isti princip primijenjen prema blagajnicama u Lidlu, Konzumu, Kauflandu, Intersparu... koje već tjednim a padaju s nogu i u kontaktu su sa tisućama ljudi na dan koji kupuju kao sumanuti ? Je li njih netko pitao da li se osjećaju ugroženim ? U stvari, zanimljivo je kako je ovaj super zarazni virus, koji se, ako je vjerovati stožeru, takoreći širi samo pogledom, zaobišao te nesretne žene koje sjede za blagajnama supermarkete po cijele dane i brinu se da mi imamo gdje za kupiti oblizeke na koje smo navikli. Zasita zanimljivo, ne ? Bit će da je virus ipak empatičan, pa napada samo starce u domovima, ali ne i blagajnice u supermarketima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.