Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO PRAVILO U PRAVOSUĐU
Povratak na članak

Sutkinja broj 10 svjedokinji zaprijetila dovođenjem

Po novim pravilima koje je uspostavilo Ministarstvo pravosuđa, a objeručke su ih dočekali sudovi, u aferi Ina-MOL sudi se I. S. i Z. T. H., i to pred vijećem sutkinje M. Š. S. odnosno sutkinje broj 10

Komentari 7

Avatar mustafa1
mustafa1
14:58 28.10.2019.

hrvatsko sudstvo je sramota za civilizirani narod a s druge strane,da je narod civiliziran nebi ni imao takvo sudstvo.svi znaju da odvjetnici rade na proviziju 15-25% i da na tu proviziju ne placaju porez,svi to u ovoj drzavi znaju ii nitko nista ne poduzima,hrvatsko sudstvo je leglo kriminala.evo moj primjer: sudim se vec 13-tu godinu za slucaj koje bi i desetogodisnje dijete presudilo koliko je slucaj jednostavan.

VL
PH
Petarstijena-HR
13:50 28.10.2019.

Većina sudaca na općinskim sudovima je apsolutno nekvalificirana za posao kojega obavljaju, i jako su visoko za njega plaćeni!!!! Najprije treba izvršiti provjeru svih diploma u sudstvu, a onda javnim natječajem , centralizirano na nivou cijele RH provoditi proce zapošljavanja, transparntno i jasno s unaprijed postavljenim kriterijima! Ovo što oni rade na općinskim sudovima, to je smijurija.....Ljudi vam se smiju i izruguju....Primate osobe kojima je kvocijent inteligencije na nivou 10-godišnjeg dijeteta-ne znaju napisati ni točno ime i prezime ili OIB osobe, ne znaju tko je tužitelj, a tko tuženik, nepripremljeni i nekvalificirani dolaze na rasprave i vode ročišta....smijurija...

VL
Avatar Kaladin
Kaladin
13:29 28.10.2019.

Triba ih dovlačit za kosu ili za uši ako su ćelavi! Rastežu i troše naše novce! Ako nisu u bolnici priključeni na nešto, moraju se odazvati!

VL
DU
Deleted user
14:12 28.10.2019.

Ohoho, pa nije valjda napokon i Marina došla na red. Ta ima putra na glavi za cijelu mljekaru. A karme za dva pakla. Na Viru srušila par kuća "radi primjera drugima", a drugi poslije legalizirali. Ravnopravnost na naš način. Ima i urbana legenda da je na 14. kongresu CK SKJ ostala kad je Račan otišao, pa ako netko zna je li to točno, bilo bi zanimljivo štivo.

VL
WI
wimneinneia
13:37 28.10.2019.

Privatizirali Sabor, vide ovce se ne bune, pa kontaju sto se mi ne bi jos malo sirili, i privatizirali i pravosudje, kada ovi ludi na sve pristaju u Hrvatskoj?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.