Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt 9-godišnjaka
Povratak na članak

Sutkinja: Liječnik je taj koji treba reći – vaše dijete ostaje u bolnici

Idealna bi bila suradnja pojedinih prirodnih terapija i školske medicine, kaže Drago Plečko

Komentari 7

OS
osica
17:41 11.09.2015.

"Poslije bitke svi smo generali", Ja osobno mislim, da je osoblje bolnice Kantrida učinilo sve što je u datim mogućnostima moglo. Od beskrajnog uvjeravanja nerazumnih roditelja od strane nekolocine liječnika , i javnost je podijeljena "neki i m im dajudaju za pravo jer su eto roditelji," do pozivanja svih službi, a drugi mali pacijneti su isto čekali i imali svoje pravo na liječenje . Liječnici nisu stali , obavijestili su svih , " jedino što nisu ušli u fizički sukob s roditeljima". " Oni su liječnici a ne hrvači najače njihovo oružje je riječ , koja u pamtetnoga popošta pred mišićima." Možete li zamisliti scenu "nasilnog odvajanja djeteta od roditelja" Tko bi bio kriv, opet liječnici. Pustite neka institucije odrade svoj posao.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
19:11 11.09.2015.

ne vjerujem tuđmanovim liječnicima iz mostara koji su kupili diplome, to sve treba uskok provjeriti, vidi šta su napravili maškarinu i koliko zlostavljaju i maltretiraju pacijente po državi kao da je ovo albanija ili srbija.

VL
Avatar niwrad
niwrad
17:44 11.09.2015.

Nitko nije kriv. Dječak je umro zato jer je bio bolestan.

VL
MA
malena1983
17:50 11.09.2015.

On je pomogao nečjoj podsvijesti, a ostali kao ne zele ozdraviti nego im je rak cool.Stvarno svasta i onda se cudimo kad se nesto ovako dogodi.

VL
Avatar deziderij
deziderij
07:23 12.09.2015.

Koji bi to doktor trebao tražiti kad i među njima svakakvih šarlatana ima ? Stara poslovica kaže "Ne daj mi Bože doći u ruke doktorima i policiji".

VL
NI
ninaxx
08:50 12.09.2015.

Nikako se ne slažem s tvrdnjom da se roditelju oduzimaju prava odluke o svom djetetu i da se kojekakvi dušebrižnici stavljaju iznad roditelja!Kad ti isti liječnici zlorabe svoj položaj,il nedaj bože pošalju u smrt,niti se piše,a ako se i piše,tad se debelo pokrivaju i teško da itko odovara za to!Jer,da je isto dijete umrlo u bolnici,ni čulo,ni znalo se nebi,niti bi itko provjeravao,a kamoli odgovarao!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.