Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mandat na kušnji
Povratak na članak

Susreti s ljudima iz narkomiljea Dačića će stajati fotelje?

Najprije sukob s Nikolićem zbog Kosova, pa afera s međunožjem, na kraju i narkobos...

Komentari 6

EU
eurobanana
06:03 04.02.2013.

Kako izbjeci 1.562 dana zatvora? Nagodba s USKOKOM je nagradna igra kriminalcima Nije mala stvar osloboditi se cak 1.562 dana ili oko cetiri i pol godine zatvora. Upuceni u tajne pravosudnih igara, kao i neki roditelji žrtava droge, tvrde daa je to moguce u neobicnoj igri sa zakonom te da je to nedavno u Rijeci uspjelo jednom dileru iz Zagreba. Upuceni priznaju i da to više nije usamljen primjer. Iako obrana tvrdi da je odluka o puštanju na slobodu donesena na temelju izjave da je ranija presuda bila potkrijepljena lažnim iskazom, poznavatelji pravosuda pretpostavljaju da je oslobadanje omoguceno korištenjem zakonskih rupa, igara sa svjedocima i njihovim statusima što omogucuje naš zakon i pravna praksa.

VL
GE
generalsaosnovnom
10:18 04.02.2013.

Dačić je uništio Koštunici karijeru kada ga je Koštunica uveo u vladu a on mu posle izbora okrenuo leđa i prešao na Tadićevu stranu, nakon poslednjih izbora uništava Tadića i prelazi na Tominu stranu i to opet ucanjivačkim zahtevima kojima nije ni najmanje dorastao i stvara široku koaliciju sa kojom misli da će moći da opstane u svakom momentu, ali dešava se ono čega se najviše plašio SVI se okreću protiv njega i sad mu na svaka 3 dana serviraju raznorazne afere i poniženja kojima će oni njega da unište za sva vremena i bace ga na političku deponiju kao i Draškovića !

VL
CV
crna vrana
12:02 04.02.2013.

Samo u cirkusantski uređenim državama premijer može pasti na razinu pristanka davanja intervjua starletama bez gaćica, pa onda pokretati istrage tipa -gdje su nestale gaćice. Ali ima nešto još žalosnije -kad slučajni premijer jedne druge države ide na bespredmetni poklonn takvom liku kao što je Mali Sloba.

VL
AB
A.B.
16:25 04.02.2013.

koliko god ne zelimo biti slicni...... opet smo isti..... u politickim "elitama" srbije i hrvatske, se vidi prava kultura i tradicija balkana.... kradja, pljackanje i laz su nama kao papi bog

VL
Avatar josipa1
josipa1
16:56 04.02.2013.

Rodoljub Radulovic zvani Misa Banana. Pa ovo je ludnica. Koje ime prezime i nadimak!! Inace poznam neke Radulovice u Zagrebu koji su Hrvati. Mozda je i taj Misa Banana Hrvat; pravo domace ime iz Sv.Klare.

VL
Avatar josipa1
josipa1
16:59 04.02.2013.

Ovaj Marsijanac koji tu pise je vrhunska budala. Samo budala moze pisat takve gluposti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.