Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijeti mu zatvor

Suspendiran policajac koji je prodao oduzeti mobitel

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
17.12.2015.
u 15:12

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv službenika Policijske postaje Požega podnesena je kaznena prijava USKOK-u zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti, kaže Ivana Radić

Policajac iz Požege suspendiran je zbog sumnje da je iskoristio svoj položaj kako bi na ilegalan način zaradio 200 kuna. Kako doznajemo, riječ je o policajcu pred mirovinom, koji je mobitel oduzet prilikom policijskog postupanja prodao za 200 kuna.

Iz PU požeško-slavonske potvrdili su kako je suspenzija izrečena 4. prosinca i bit će na snazi do završetka disciplinskog postupka.

– Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv službenika Policijske postaje Požega podnesena je kaznena prijava USKOK-u zbog sumnje da  je počinio kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti – kaže glasnogovornica PU požeško-slavonske Ivana Radić. Dokaže li se da je kriv, policajcu prijeti kazna zatvora u trajanju od šest mjeseci do pet godina.

>> Objavili snimku privođenja: Zato što je prešla 'na crveno' policajac je srušio na pod i vezao!

Komentara 2

MH
mrtav-hladan
18:11 17.12.2015.

ja sam mislio da su svi policajci Pošteni ...

Avatar emilsalis
emilsalis
21:44 17.12.2015.

Dugo im je trebalo da ga uhvate...tek pred mirovinom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije