Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u rusiji

Susjedu zadavila grudnjakom jer joj nije posudila novac za piće

'donji ves grudnjak'
'
21.08.2012.
u 15:55

Djevojka se napila sa svojim dečkom kada su zvali susjedu da im posudi novca da odu kupiti još alkohola. No, kada je ova to odbila, 26-godišnjakinja je skinula grudnjak i zadavila je

Grudnjakom je 26-godišnjakinja iz grada Zakamenska u istočnom Sibiru zadavila svoju 65-godišnju susjedu, piše Huffington Post. Policija ju je optužila za teško ubojstvo.

Istražitelji kažu da se djevojka jednu večer u srpnju napila sa svojim dečkom nakon čega su njih dvoje zvali 65-godišnju susjedu da im posudi novac za piće. Budući da je žena odbila dati im novac, djevojka ju je udarila u lice te je pokušala ugušiti rukama, no kad to nije uspjela, skinula je grudnjak i zadavila je njime.

Djevojka čije ime policija još nije objavila trenutačno je u pritvoru i čeka kraj istrage. 

Ključne riječi

Komentara 4

JA
Jamac
16:57 21.08.2012.

Vecernji list ima li sta ozbiljnije iz Vase Srbije !! A placenici !!

DH
Dante_HR
18:24 22.08.2012.

Eh, gdje je sad @Vuglec da se upita: Kako je ovo moguće?! Pa Ba.b.e. i Neva Toelle tvrde da žene ne mogu biti nasilne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije