Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi u šoku

Susjedi o stravi u Križevcima: 'Ubijen je mlađi sin, živio je s ocem, stalno su se svađali i galamili'

U Kaštel Kambelovcu ubijena jedna osoba, dvoje ranjenih
Milan Sabic/PIXSELL
29.08.2021.
u 10:54

Kako smo tijekom prijepodneva doznali, čini se kako je riječ o obiteljskom nasilju koje je završilo velikom tragedijom. Nasilje se dogodilo u kući u kojoj žive otac i dvojica sinova, a mrtav je pronađen mlađi sin.

Užasna vijest potresla je u nedjelju maleno mjesto Gračina koje je u sastavu Križevaca: oko 8 ujutro policija je nakon dojave u kući zatekla mrtvo tijelo muškarca i čovjeka kojeg sumnjiče za ubojstvo.

Kako smo tijekom prijepodneva doznali, čini se kako je riječ o obiteljskom nasilju koje je završilo velikom tragedijom. Nasilje se dogodilo u kući u kojoj žive otac i dvojica sinova, a mrtav je pronađen mlađi sin.

“U šoku smo, što da vam kažemo… To su nam susjedi. Čuli smo kako je hitnoj i policiji sve dojavio čovjek koji je jutros došao tamo po drva. Ma, ne znamo uopće kako sve komentirati, strašno”, ispričao nam je jedan od susjeda.

Drugi susjed obitelji u kojoj se, kako sumnja koprivnička policija, dogodilo ubojstvo, navodi kako su se “dečki znali posvaditi”.

“Svadili su se bučno, svjedočili smo tome, ali ništa posebno. Što se događalo unutar njihova četiri zida, to znaju samo oni”, kaže drugi susjed s kojim smo razgovarali.

 

Više naših sugovornika iz sela Gračina odbilo je pak u nedjelju bilo što komentirati. Očevidom na mjestu zločina rukovodi zamjenica županijske državne odvjetnice iz Bjelovara, a osumnjičenik za ubojstvo priveden je u koprivničku Policijsku upravu.

 

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
12:13 29.08.2021.

Doktori isli otvoriti glave Rusu, Ameru i Muji. Prvo otvorili Rusu, kad ono unutra cipovi, lampe, otpornici, kondenzatori.. Pa otvorili glavu Ameru, a unutra puno procesora, memorije, tranzistora.. Pa isli otvoriti Muji, kad kod Muje nasli samo jednu zicu! Brzo pozvali pirotehnicare da prerezu zicu, kad ono Muji otpale usi!

ZI
Zilbert
11:20 29.08.2021.

U Hrvatskoj stalno neka ubojstva kao da smo na Balkanu.

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
14:39 29.08.2021.

Mladi moraju sa 20-25 najkasnije napustiti roditeljsko "gnijezdo" i osamostaliti se. Kod nas su još 40 godišnjaci s roditeljima, a imaju već svoje obitelji. Ljudi jednostavno čekaju da roditelji umru i da se bez muke dočepaju njihovih nekretnina. Taj "suživot" u današnje vrijeme ne funkcionira, nisu to više godine s početka prošlog stoljeća. To dovodi do konflikata, a epilog su često upravo ovakvi događaji…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije