Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kloštar Ivanić

Susjed (71) nožem napao mlađeg (38), obojica imali preko dva promila alkohola u krvi

nož
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
17.12.2014.
u 11:59

Za to vrijeme, I. S. udaljio se od kuće, a policija ga je uhitila oko 21.55 sati. Zatekli su ga u obližnjoj ulici sa 2,08 promila alkohola u krvi. Vidno alkoholiziran bio je i S. A. kojem je izmjereno 2,44 promila

Nakon popodnevnog druženja i konzumacije raznih alkoholnih pića, susjedi iz Vinogradske ulice u Kloštar Ivaniću, I. S. (71) i S. A. (38), najprije su se posvađali, a zatim je oko 21.30 sati I. S. nožem u trbuh ubo S. A. i lakše ga ozlijedio. Ozlijeđeni je upomoć pozvao hitnu i policiju i zadržao se ispred kuće 71-godišnjaka kamo je došao nešto iza 16 sati.

Za to vrijeme, I. S. udaljio se od kuće, a policija ga je uhitila oko 21.55 sati. Zatekli su ga u obližnjoj ulici sa 2,08 promila alkohola u krvi. Vidno alkoholiziran bio je i S. A. kojem je izmjereno 2,44 promila. Osumnjičeni 71-godišnjak završio je na krim-istraživanju u policiji.

>> Petorica muškaraca potukla se na cesti, a jedan od njih nožem je ranio drugog

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije