Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Droga

Surla policajcima iz anusa predao vrećicu s 23 grama heroina

heroin
Arhiva VL
10.04.2010.
u 11:19

Uhićen je u četvrtak i zadržan u postaji, a u petak ujutro Surla je policajcima predao plastičnu vrećicu u kojoj je bilo 23 grama heroina.

Poznati splitski diler Vedran M. (44) zvan Surla ponovno je uhićen s heroinom. Zaustavljen je u četvrtak navečer na benzinskoj postaji OMV u Kaštel Sućurcu.

Policajci su pretražili njegov ford escort i pronašli vagu za precizno mjerenje. Uhitili su ga i priveli u postaju, a u petak ujutro Surla je policajcima iz anusa predao plastičnu vrećicu u kojoj je bilo 23 grama heroina.

Do sada je prikupio više od 20 kaznenih prijava zbog zloporabe droge i teških krađa, a istražni sudac mu je nakon saslušanja u petak odredio pritvor.

Ključne riječi

Komentara 3

BH
BHS
19:33 11.04.2010.

Hahaha POLICAJCI IZ ANUSA. Sto jos necemo procitati u VL. Pa ima li ikoga tko kontrolira naslove i tekstove prije objavljivanja?

Avatar punkufer
punkufer
12:53 12.04.2010.

Dvadeset kaznenih prijava? Zašto je taj na slobodi? Tko je za to odgovoran? Koji sudac je nadležan? Što o tome misli ministar pravosuđa? To su pitanja koja zanimaju javnost, a na koja bi VL trebao saznati odgovore.

OB
-obrisani-
17:50 12.04.2010.

Hehehe! \"Surla je policajcima iz anusa...\" za nevjerovati što sve nadješ kod ovih tzv. novinara ! Ima li ikakav urednik tamo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije