Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manijak iz Rijeke

Suradnik Centra za odgoj sumnjiči se za bludničenje nad djecom

policija
Patrik Macek/PIXSELL
23.01.2013.
u 22:24

U Centru za odgoj i obrazovanje zbog osjetljivosti cijeloga slučaja i zaštite interesa djece u srijedu nisu željeli davati izjave.

Muškarac (66) iz “Valjan prijevoza”, tvrtke koja redovito obavlja prijevoz za Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka, u utorak je, neslužbeno doznajemo, uhićen zbog bludničenja nad djecom.

U Centru za odgoj i obrazovanje zbog osjetljivosti cijeloga slučaja i zaštite interesa djece u srijedu nisu željeli davati izjave. U četvrtak će se, kako nam je rečeno u Centru za odgoj i obrazovanje, priopćenjem oglasiti njihov zajednički odvjetnički ured Domagoja Čajkovskog, Dalibora Čajkovskog i Jelene Beg Čajkovski.

>>Bludničio nad odbojkašicama! "Probudilo me dahtanje"

Komentara 3

CH
Charlemagne26
22:45 23.01.2013.

"Suradnik Centra za odgoj sumnjiči se za bludničenje nad djecom" Sasvim sigurno se ne sumnjici. Nauci hrvatski!

Avatar rakunic
rakunic
23:34 23.01.2013.

I....?!? Kako će sustav čija vlada podržava nametanje seksualnog odgoja, a kojemu je temelj udario upravo dokazani pedofil A.Kinsey reagirati na slučaj ?!

KO
kopp29
13:10 24.01.2013.

...zasto se ne objavi ime zlocinca,a ne sve se nesto krije od javnosti....u zatvor po kratkom postupku,...a ne istrge i trosenje vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije