Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušao zapaliti kuću

Suprugu izudarao čekićem po glavi pa se isjekao

krv
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
10.02.2014.
u 09:30

Prijatelj supružnika Ismet Krličević rekao je da je prizor u prizemlju kuće u kojoj se odvijala drama bio stravičan. Na sve strane su, kako je kazao, bile lokve krvi.

Jeziv zločin počinio je prošlog četvrtka u četiri sata ujutro 69-godišnji Bosanac. Nakon žestoke svađe Mustafa Sprečo čekićem je nasrnuo na dvije godine mlađu suprugu Sadetu i izdurao je po glavi i tijelu nanijevši joj teške ozljede. Nakon toga pokušao je zapaliti kuću, a zatim si je nožem izrezao vene i spolni organ.

Stravičan incident dogodio se, piše Oslobođenje, u selu Mravićima u općini Doboj. Prijatelj supružnika Ismet Krličević rekao je da je prizor u prizemlju kuće u kojoj se odvijala drama bio stravičan. Na sve strane su, kako je kazao, bile lokve krvi.

Supružnicima je pomoć pružena na odjelu hitne medicine. Mustafa ima ozljede glave, posjekotine na obje potkoljenice i amputiran mu je penis. Nakon operacije plastičnog kirurga, pomoći neurokirurga i urologa smješten je na odjel za psihijatriju. Safeta ima prijelom lubanje, posjekotine na desnoj potkoljenici i lijevoj šaci te ozljede na lijevom ramenu i grudima. Liječi se na odjelu za neurokirurgiju.

>>Htjeli zapaliti kćer: Gorjet ćeš nam pred očima

Komentara 4

ES
elzin.spreco
21:37 20.01.2015.

Mater u po p...e to mi je djed j...m vam djecu u rasp!cak

ES
elzin.spreco
23:23 24.01.2015.

Jem vam mater u picvku dje se račva on mi je djed i ponosim se njim ja ga volim ko i uvjek aj se javte da vam ja pokazem ko ce da bude previse malan da se nademou 4 okaa ustaše ofucane jedte krmetinu tj sami sebe bosanci ce vam jbu zene kad ste slunte i klepaju djecu treba vam posadit usupak voca naraslo bi dobro natoreno kad se ne perete

LI
liliZG
13:53 10.02.2014.

možda je prigovorila da previše malim lamaće pa ga čovjek odrezao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije