Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI REPREZENTATIVAC

Supruga Klara pokreće razvod protiv Denisa Buntića: 'Na sigurnom sam'

Ljubuški: 13.10.1982. ro?en Denis Bunti?
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
27.09.2023.
u 20:42

Buntić se i dalje nalazi na slobodi, nakon što je Županijski sud u Širokom Brijegu odbio prijedlog Općinskog suda u Ljubuškom o izuzeću iz odluke o njegovom pritvaranju

Supruga Denisa Buntića, bivšeg rukometnog reprezentativca protiv kojeg se vodi slučaj zbog obiteljskog nasilja, potvrdila je za Dnevnik Nove TV kako pokreće brakorazvodnu parnicu protiv njega. Supruga Klara ranije je objavila audio snimku njihove svađe u kojoj je htjela pokazati kako je njen suprug sustavno bio nasilan prema njoj, a najnovije je potvrdila kako je trenutno na sigurnom.

Osim toga, Buntić je odlukom Općinskog suda u Ljubuškom pušten na slobodu, na što je tužiteljstvo uložilo žalbu. Iako je sud potom zatražio izuzeće u toj odluci zbog činjenice da je Buntićeva majka djelatnica na tom sudu, Županijski sud u Širokom Brijegu odbio je taj prijedlog.

Prva supruga Denisa Buntića Ana Primorac iznijela je svoju priču, navodeći ponovno kako nikada nije bio nasilan prema njoj.

POVEZANI ČLANCI:

- S Denisom Buntićem sam provela 17 godina. Kada smo se razišli sporazumo u našem braku Denis Bunčić nikada nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju od strane svog bivšeg supruga. Tako smo se na najnormalniji način dogovarali o brizi naše djece - poručila je.

>> VIDEO Bivša Buntićeva supruga: 'Ovo je moja prva i zadnja izjava o ovom slučaju'

Komentara 9

Avatar Art of Noise
Art of Noise
21:30 27.09.2023.

Što si i dosad čekala? Pri prvom udarcu, pri prvom (zlo)činu nasilja, neovisno o spolu/rodu, biži ća od te osobe. Tko te udari jednom, udarit će te opet. I opet. I opet. Jednako vrijedi i za psihičko nasilje. Danas nema razloga ostati s takvom osobom u vezi/braku.

22
224
22:06 27.09.2023.

Tko prvi napadne pola bitke njegove, netko je dobro instruira!

DU
Deleted user
13:48 28.09.2023.

(Ć)Ubava Klara osim svojih riječi i tonske snimke na kojoj samo ona vrišti i viče nemoj me, znakovito je Buntićevo pitanje a tko te dira i što ti je taj fen kriv, i cijelo vrijeme joj govori da ode, da izađe. Da li ju je udario? Vrlo vjerojatno je i to mu je velika greška. A da ju je izmlatio kato to Klara tvrdi to bi se sigurno vidjelo i požurila bi na hitnu da to liječnici i policija registriraju i snime fotićem. Ovako, sve izgleda jako izrežirano da bi na sudu izazvala samilost i što je moguće veću apanažu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije