Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apel za pomoć

Supruga Ante Simonellija: Potraga se nastavlja, pretraživat će otvoreno more i obale

Ante Simonelli
Foto: Facebook
1/4
09.08.2014.
u 10:35

Potraga za 42-godišnji Antom Simonellijem traje i dalje. Četvrti dan traga se za roniocem koji je u utorak u popodnevnim satima nestao kraj otoka Visa. Njegova supruga Jasmina i danas je putem Facebooka zamolila za pomoć svima koju mogu pomoći u potrazi...

Potraga za 42-godišnji Antom Simonellijem traje i dalje. Četvrti dan traga se za roniocem koji je u utorak u popodnevnim satima nestao kraj otoka Visa. Njegova supruga Jasmina i danas je putem Facebooka zamolila za pomoć svima koju mogu pomoći u potrazi.

- Dragi svi, hvala vam svima na potpori i na svemu što radite u potrazi za Antom. Ronioci srećom još uvijek ništa nisu našli. Potraga se i dalje nastavlja, danas opet kreću avioni i helikopter, pretraživat će i otvoreno more i obale otoka. Molim sve koji mogu da se pridruže i svojim brodicama, na moru ili uz kraj da otvore oči. Ako imate bilo kakvih ideja oko pomoći, ako slučajno znate za raspoloživi helikopter, bilo što, javite mi se... Svaka je pomoć dobrodošla... I hvala vam, napisala je Jasmina.

Foto: Facebook/ Naš potok

>>'Nije došao s ronjenja na ručak. Uspaničila sam se'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije