Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dojadilo mu

Superman daje otkaz u The Daily Planetu i postaje bloger

'superman-returns-movie-1-11'
''
24.10.2012.
u 09:41

Autori popularnog stripa najavili su da će u sljedećem broju Clark Kent dati otkaz zato što su se novine posvetile samo zabavnim pričama

Clark Kent, alter ego heroja iz popularnog stripa Superman, više neće raditi u redakciji popularnih novina izmišljenog grada Metropolisa "The Daily Planet" gdje je bio zaposlen od 1940. godine.

Naime, autori popularnog stripa najavili su da će u sljedećem broju Clark Kent dati otkaz zato što su se novine posvetile samo zabavnim pričama. Autori su otkrili kako bi Kent mogao postati čak i online bloger kako bi javnosti prenio svoju poruku.

– Zašto zvučim kao bijednik ako vjerujem da bi vijesti trebale biti o, što ja znam, vijestima – kaže Kent dok daje otkaz.

– To je uistinu ono što se dogodi 27-godišnjaku koji je iza stola i mora raditi ono što su me kaže – kazao je jedan od autora Scott Lobdell, piše The Telegraph.

– Superman je najsnažnija osoba na svijetu, no koliko dugo može sjediti za stolom dok mu netko diše za vratom i ponaša se prema njemu kao da je najnebitnija osoba na svijetu – dodaje.

>> Kopija prvog broja Supermana prodana za 2,16 milijuna dolara

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mightymraz
09:59 24.10.2012.

Ovo je vijest??? Ozbiljno.... mislim da bi kh/VLM trebao dati otkaz kao i Clark Kent!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije