Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN 29-GODIŠNJAK

Lopov koji je volio parfeme: Sumnjiče ga za 15 krađa u kojima je ukrao parfeme vrijedne 4233 eura

Pixabay
10.02.2023.
u 12:19

Do nekih je trgovina dolazio više puta, a kada bi u njih ušao, koristio je zauzetost zaposlenika kako bi s polica otuđio više parfema koje je potom iznio iz trgovina, bez da ih je platio. Ukupna šteta je oko 4223 eura.

Volio je parfeme toliko, da je zbog njih sada završio s lisicama na rukama. Tako bi se moglo opisati ono za što se sada sumnjiči 29-godišnjak kojeg je zagrebačka policija uhitila i kazneno prijavila za 15 krađa. Sumnjiči ga se da je  od početka listopada 2022. pa do kraja siječnja 2023. dolazio do trgovina, ukupno devet na području Maksimira, Peščenice, Trnja, Sesveta i Samobora. Do nekih je trgovina dolazio više puta, a kada bi u njih ušao, koristio je zauzetost zaposlenika kako bi s polica otuđio više parfema koje je potom iznio iz trgovina, bez da ih je platio. Ukupna šteta je oko 4223 eura.

VIDEO: Doznali smo tko piše kazne: Zagrebački CSI za smeće na mjestu zločina iz vrećica kopa dokaze

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije