Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA U OBITELJI ODOLJEVIĆ

Sumnja da je ubojstvo naručeno

03.10.2005.
u 20:17

Ubojstvo šesnaestogodišnjeg Valentina i teško ranjavanje njegova dvije godine starijeg brata Miroslava u kuću obitelji Odoljević u Podgorju unijelo je mnogo tuge. To nije obično ubojstvo, moje je dijete pola sata grcalo u krvi i ubijeno je kao pseto. S Miroslavom sam danas razgovarala, ali tko zna što će još biti i s njim. Oštećeni su mu jetra i crijeva, ima ubod iznad srca i na vratu kroza suze nam je govorila njegova majka Snježana.

Osim što su tužni, Odoljevići su i veoma ogorčeni, pa i na novinare. Svi su objavili kako su njih dvojica imali navodan sukob za Malu Gospu s ovim koji ih je ubio, a to nije istina. Stariji je sin bio s nama kod kuće tog dana, a mlađi je bio s bratom našega kuma dodala je Snježana.

Mnogo više nego na novinare Odoljevići su ljuti na osobu u čiji identitet nisu sigurni, ali, kažu, sumnja postoji. Sve se to nije dogodilo slučajno jer auto je bio upaljen i ostali su u njemu čekali dok je jedan ubadao nožem. Učinio je to na nečiji nagovor. Sumnjamo na jednu osobu iz Kutjeva koja je utjecajna i bojimo se da će sve biti prikriveno. Jer, svi kažu da su u autu bila njih šestorica, a samo je s petoricom policija razgovarala. Tko je šesti? pita se otac ubijenog Željko Odoljević.

Na upit jesu li istinite tvrdnje koje smo čuli u Kaptolu da su se znali potući s drugim mladićima i nije li u tome možda razlog nedjeljnog sukoba, izričito je odgovorio: Istina je, ponekad su se znali potući, ali to radi većina mladih. No, to sigurno nije razlog da ih izbodu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije