Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO!

Sumanuta osveta bivšem poslodavcu: Bagerom uništio 50-ak Mercedes Benz vozila

Španjolska policija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
04.01.2021.
u 09:48

Šteta se procjenjuje između dva i pet milijuna eura.

Mnogi istinski preziru svojeg bivšeg poslodavca, no rijetki se odlučuju na osvetu. Među njima zasigurno se ističe 38-godišnji Španjolac koji bi mogao završiti u zatvoru zbog onog što je učinio prošlog četvrtka. Naime, bivši zaposlenik Mercedesovih pogona u Španjolskoj odlučio se osvetiti bivšem poslodavcu tako što je ukradenim bagerom uništio 50-ak Mercedes Benz vozila u Vittoriji. 

Prema pisanju španjolskog dnevnika El Pais, on je ukrao bager u Legutianu noć prije i vozio se 21 km sve do parkirališta na kojem su se nalazila Mercedesova vozila. Probio je zaštitnu ogradu i krenuo na automobile koji su se tamo nalazili. Zaštitari su zapucali u zrak kako bi ga zaustavili te su ga zadržali sve do dolaska policije. 

 

U svojem mahnitom pohodu uništio je otprilike 50-ak automobila, a šteta se procjenjuje na iznos između dva i pet milijuna eura. Bivši zaposlenik uhićen je i očekuje se da će biti kazneno gonjen zbog krađe i nastale štete. 

Komentara 9

LA
lajh1985
10:21 04.01.2021.

a zasto nista ne pise sto mu je dugovao poslodavac da se odlucio na ovo ?

MA
Maiden
10:07 04.01.2021.

Šta je to sumanuto?

NE
Nepokolebljiv
10:13 04.01.2021.

Ucinio im je ogromnu uslugu! "Prodao" je osiguravajucem drustvu vozila koja trenutno itako nemaju potencijalne kupce!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije