Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u Slavonskom Brodu

Sukobila se dvojica muškaraca: Punac ozlijedio zeta pa se predao policiji

Slavonski Brod: Parkiralište na kojem su se sukobila dva muškarc
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/3
06.11.2023.
u 16:11

Prema informacijama kojima policija trenutno raspolaže, ozlijeđeni muškarac zadobio je lakše ozljede

Dvojica muškaraca sukobila su se danas oko 11.30 sati u Slavonskom Brodu. Policijska uprava brodsko-posavska zaprimila je dojavu o sukobu koji se dogodio u Starčevićevoj ulici, a 24sata neslužbeno doznaju kako je došlo do sukoba između punca i zeta. Mlađi muškarac je ozlijeđen. 

"Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, na mjestu događaja su uočili ozlijeđenog muškarca, kojemu su djelatnici Hitne medicinske pomoći pružili pomoć te ga prevezli u bolnicu na liječenje. Drugi muškarac je osobno došao u policijsku postaju i prijavio događaj te je isti pod policijskim nadzorom", kaže policija. 

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje. Prema informacijama kojima trenutno raspolaže, ozlijeđeni muškarac zadobio je lakše ozljede

VIDEO U Našicama spalili 3 tone droge balkanskog kartela

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije