Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirkovec

Šuker: Neću vam prodavati maglu i obećati novac, ali pomoć svakako

'15.03.2013., Mirkovec - U restoranu Stara skola odrzana je redovna skupstina Hrvatskog nogometnog saveza Krapinsko-zagorske zupanije na kojoj je kao gost bio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza D
'Matija Topolovec/PIXSELL'
19.03.2013.
u 12:00


Ako ništa drugo, HNS može dati nogometne lopte i pomoći da se nabavi umjetna trava, rekao je Šuker

Iako su na redovnoj Skupštini Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije u „Staroj školi\" u Mirkovcu sva izvješća „prošla\" jednoglasno, Luka Grabušić iz NK Stubice javio se s prijedlogom da se neke rashodovne stavke pokušaju smanjiti.

Prijedlozi štednje

Naime, kako je godinu prije ovaj nogometni savez financijski završio u minusu, a ove godine planira povećanje za 60.000 kuna, Grabušić je, iako pun pohvala na račun stručnosti i rada instruktora i potrebe za njegovim radom, predložio da se možda može uštedjeti ako se usluge instruktora ne koriste svih 12 mjeseci u godini. Dao je i primjer da Sisačko – moslavačka županija svom nogometnom savezu daje 30.000 kuna, a Krapinsko – zagorska deset tisuća. Njegovi prijedlozi će se, dakako, razmotriti, a na financiranje Saveza osvrnuo se i gost i zvijezda večeri, predsjednik HNS-a Davor Šuker.

- Ne želim prodavati maglu, najlakše je obećati novac, no ja ne želim obećavati već želim pomoći. Važno je da HNS može dati ono osnovno – nogometne lopte. Znam da su teška vremena i da je teško kad dolaze utakmice, ali je najvažnije da budemo dostojanstveni i da se držimo zajedno – kazao je Šuker, pozvavši okupljene da izdrže.

- No, molim vas, izdržite još samo godinu. Gdje god može HNS će vam pomoći – kazao je Šuker pozvavši skupštinare da se jave u HNS-u za pomoć oko nabave lopti, umjetne trave i slično.

Nagrade i priznanja

Inače na Skupštini su dodijeljene i nagrade, pa je onu za životno djelo dobio Stanko Glivar, popularni Stanek iz Donje Stubice, koji je \"svoj cijeli životni vijek proveo uz nogomet i za nogomet\". - Neću biti dug, samo bum rekel – mislim da sam to i zaslužil – rekao je Glivar, izmamivši aplauz okupljenih. Dodijeljene su i statue najboljim strijelcima proteklog nogometnog prvenstva, a to su Roberto Petaj iz juniorske ekipe NK Inkopa i Martino Majcenić također junior iz NK Radoboj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije