Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROZASTUPNICA
Povratak na članak

Šuica zbog Pelješkog mosta zatražila pomoć Europske komisije

Šuica od Komisije traži da se pismeno očituje o tome u kojoj je fazi projekt nastavka izgradnje mosta

Komentari 14

G7
gaucho 78
19:03 28.07.2014.

Peljeski most je najvazniji strateski projekt i treba se graditi uz pomoc EU ili prilozima nasih gradjana, a tu ne treba ocekivati interes ove bagre na vlasti, da je ovisilo o njima nebi imali ni Autocestu do koje se je cekalo cijelo vrijeme Jugodiktature, jedino im je bilo u interesu razjediniti Hrvatski narod sto to cine i danas, zato im treba pokazati zube i na sljedecim izborima s njima u povjest i lustracija

VL
Avatar Jorge
Jorge
15:47 28.07.2014.

Most je, da tako kažem, najbolje rješenje. Sad Kukuriku koalicija sumnja u koruptivnost EU dužnosnika pa će trebati još jednom pročešljati planove i ugovore. Naravno to će odraditi konzultantske tvrtke i donijeti, da tako kažem, najbolje rješenje. Da tako kažem. (Ups, mandat već gotov! Tako brzo?)

VL
FS
f-storm
19:22 28.07.2014.

Ova "nasa" vlada je rekla dovoljno sto misli o hrvatskom jugu, tako da su jedine nade u EU zastupnicima, naravno onim normalnima.. Dubravka Vama palac gore i nadamo se da ce netko u toj komisiji shvatit da od ove "nase" vlade nema nista. Jug Hrvatske zasluzuje taj most i autocestu i to iskljucivo teritorijem RH i EU. Nikuda drugo. Svi su nasi konci sada u rukama vas pucana i jedinog normalnog lijevog zastupnika gosp. Picule. Nadajmo se da ce komisija poslusat i glas Hrvata.. A Dubrovnik uskoro zasluzeno dobiti autocestu i taj most.

VL
DU
Deleted user
09:17 29.07.2014.

Konačno da netko radi u interesu Hrvatske. Jer ako je čekati da komunjare nešto pokrenu, dugo bi trajalo. A iz vlade ionako imaju negativan stav spram svega što je u interesu ove zemlje. Treba se samo rpsijetiti izjava Zokija, Hajdaš Dončića i drugih "intelektualaca" o potrebi i mogućnostima izgradnje mosta.

VL
AP
apolon
15:59 28.07.2014.

To što će Pelješki most u nedalekoj budućnosti biti poveznica ne samo sa Dubrovnikom već i sa Crnom Gorom ,Albanijom i na koncu sa Grčkom o tome naši lijevi stratezi ili ne razmišljaju ili pak tu "Jonsku vezu" sabotiraju... što tu "Jonsku vezu" sabotiraju... što je na djelu....pitanje je sad?????

VL
MA
manbor
09:05 30.07.2014.

Da ova Vlada aktuelna ima mogucnosti, masklinom bi prikopala i ovu Dalmatinu juznije od Sv. Roka...Kazu ne isplati se nista ulagat u Dalmaciju nemamo dovoljno auta...Koda imadu vise na onoj autocesti do Osjeka ili do Varazdina a pravu iPodravski Ypsilon, a za Dalmatinske nemadu novaca...Samo kad je Jug Hrvatske u pitanju nema novaca...Aktualni Ministar Doncic mrzi Jug Hrvatske i zato se nista ne radi po Dalmaciji a ne zalaze se za Dalmaciju posebno nesto cila ova aktualna Vlada...Mozda je to u Plano SDP-a da se ne ulaze u Dalmaciju...

VL
AP
apolon
15:54 28.07.2014.

To vam je na djelu "nova pravednost" naših lijevih pravednika, gustoća prometa opravdava gradnju mosta na Savi kod Gradiške ali ne opravdava za gradnju Pelješkog mosta?????radnju Pelješkog mosta?????

VL
DH
dalibor.hren
23:14 29.07.2014.

Dubravka, ne brini: Hajdaš, Grčić, Zoki i drugovi će most papirnato riješiti neposredno prije samih izbora (ako ih dočekaju na vlasti).

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
01:07 30.07.2014.

Mislim da u Našoj Vladi vlada opstrukcija svih interesa za opstanak Lijepe Naše. Nemogu se oteti dojmu ovih uzastopnih loših poteza koji jako štete poslovnim i uglednim postupcima za Hrvatsku i Hrvate u svim granam poljoprivrede, privrede, turizma, zdravstva, porezne politike, zapošljavanja, školstva itd... Pozdrav dobrim ljudima

VL
UN
unbekant
08:09 30.07.2014.

Ovi iz pljackaske partije,se polako pripremaju za nadolazece izbore,vec su poceli smislajti lazi Hrvatskom pucanstvu,o eu pomoci o izgradnji mosta,a taj most nema nikako u europskom 10-njem planu,ali bodovi se pocinju skupljati,pocinje lasna masinerija da se podmazuje i priprema.

VL
SV
smiljan vuk
10:47 10.08.2014.

Gospodjo Suice vasa zabluda upetljali ste e u politikuVeliki SRBOKOMUNISTA

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
09:12 30.07.2014.

Da je višnja k'o trešnja! Da presvijetla Republika nije bila 1718. ustupila Neum Turcima, Dubrovnik bi bio postao dio mletačke Dalmacije koja bi se u času pada Venecije kao države neprekinuto prostirala do Drača u Albaniji. Naravno, pitanje je, bii li se takva Dalmacija mogla održati, ali da je samo Neum ostao dalmatinski, nitko danas ne bi govorio o pelješkom mostu. No kad je već tako, pitanje je kako se uopće može riješti ostanak Dubrovnika u Hrvatskoj. Nekim mostom, tunelom, kineskim ili izraelsklim zidom prema Hercegovini? Sasvim sigurno ne! Dubrovnik se može održati u Hrvatskoj samo tako da se BiH na demokratski način ujedini s Hrvatskom, a ne da Dodik odvodi vodu gornje Neretve i pritoka premaTrebinju, a Hrvatska gradi termoelektranu na ugalj u Pločama s jeftinom radnom snagom iz 'Ercegovine te tako zajednički unište ušće Neretve i Malostonski zaljev izvana i iznutra. Ovakvom politikom spašavnja hrvatskog Dubrovnika od Dubrovnika se gradi balkanska Gaza, gdje jednako tako nema ni trunke razuma koja bi navela Egipat da dopusti naseljavanje Plaestinaca iz Gaze i "Desne obale na Sinaj i sve toan račun Izraela? Ne, mi ćemo se držati one "Neka bude što bitinemože,neka bude borba neprestana do istrage turske, ali naše", iako kao velesile Venecija i Turska odavno ne postoje!

VL
GV
golub Vaso
11:31 28.07.2014.

kupili njezini zemlju na pelješcu, panika da ne propadne meštarenje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.