Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sudovi nisu tu da nas štite od demokracije ili odluka birača

23.01.2024. u 11:18

"Sanitarni kordon" prema ekstremnoj desnici i dalje ostaje uspješniji fenomen od zabrane

Ključne riječi

Komentara 2

PA
PavelHršak
13:17 30.01.2024.

Današnja, kao i bivša, ljevica je dokazano nesposobna odgovoriti na potrebe društva. Međutim, tvrditi da je "preslika staljina ... itd." ne samo da je pretjerano nego i govori o nepoznavanju staljinističkog razdoblja odnosno sovjetske hegemonije u istočnoj Europi i dijelu trećeg svijeta. Kako ti režimi zbog svoje nesposobnosti nisu imali stvarnu potporu većine stanovništva, izmišljali su je bombastičnim parolama, a kako to, jasno, nije pomagalo, mnogi od njih su pribjegavali rješavanju silom policijske države. U današnjoj Europi ljevica se svela na politički beznačajne skupine, a u nekim zemljama, uglavnom na istoku, zamijenjena je uskogrudnim primitivnim nacionalizmom, koji nažalost ima bolji odziv u "narodnim masama".

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
20:28 23.01.2024.

ova danasnja lijevica je preslika staljina i komunistickih pogleda na drustvo-svi koji nisu uz nas su protiv i treba ih istrijebiti. ako je demokracija onda smo dosli do kraja. Inace naravno da ne zagovoaram nikak fasizam ali i komunizam je zapravo fasizam bez dodira sa zidovima....jednoumlje u kojem oni vlasti rade drugima sto oce i kako oce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije