Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitac u sljepoočnicu

Suđenje za ubojstvo Ive Stipetića (22) kod Klisa

ubojstvo, policija
Ivana Ivanović/PIXSELL
09.04.2014.
u 15:30

Tužiteljica Laura: Stojanović je podmuklo usmrtio prijatelja!

- Kristijan Stojanović je postupao na krajnje podmukao način jer je usmrtio prijatelja s kojim se u posljednje vrijeme intenzivno družio. Tome u prilog idu i dokazi među kojima su i dvije GSR čestice pronađene u automobilu, a kojih nema u prirodi već nastaju pucanjem iz vatrenog oružja – rekla je tužiteljica Rene Laura na početku suđenja Kristijanu Stojanoviću Kikiju (33) zbog podmuklog ubojstva Ive Stipetića (22) na Kočinjem brdu kod Klisa u prosincu 2010. godine.

Otac ubijenog Frane Stipetić svjedočeći je rekao kako mu je nepojmljivo što mu je sin ubijen i želi da osoba koja ga je ubila bude pravedno kažnjena.

Pred sudskim vijećem kojim predsjeda sudac Zoran Kežić svjedočio je i vještak Marin Marinović iz Centra Ivan Vučetić. Hitac u sljepoočnicu ispaljen je s udaljenosti od 15 do 25 cm, dok je drugi bio iz veće udaljenosti. Na rukama okrivljenog nisu pronađene GSR čestice, ali su dvije pronašli u njegovom automobilu. Na pitanje Stojanovićevog odvjetnika, Željka Gulišije, vještak je rekao da nije moguće odrediti koliko su stare.

>>Prijatelja u šikari ubio dvama hicima. Otkrile su ga čestice baruta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije