Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Planinska

Suđenje Sanaderu i ostalima zbog zdravstvenih problema odgođeno za rujan

Ivo Sanader
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
19.06.2015.
u 11:15

Vještakinja je kazala da Sanader treba obaviti pretrage nakon čega će se znati kakvo mu je točno zdravstveno stanje. Sljedeća rasprava trebala bi se održati 16. rujna

Suđenje Ivi Sanaderu i ostalima optuženima u aferi Planinska odgođeno je za rujan. Bivši premijer zbog zdravstvenih problema danas ni doveden na Zagrebački županijski sudi iz zatvora u Remetincu, a vještakinja je kazala da trenutačno nije raspravno sposoban.

Naime, Sanader već dulje vrijeme ima kroničnih problema sa srcem zbog čega je nedavno bio primljen u bolnicu za osobe lišene slobode. Ondje nije hospitaliziran jer su tako procijenili liječnici, a osim problema sa srcem pojavili su mu se i problemi sa šećerom.

Vještakinja je kazala da Sanader treba obaviti pretrage nakon čega će se znati kakvo mu je točno zdravstveno stanje. Sljedeća rasprava trebala bi se održati 16. rujna.

>> 'U aferi Planinska Sanader i ostali oštetili proračun za 15,8 milijuna kn bez kamata'

Komentara 15

PE
pessimus
12:18 19.06.2015.

dok se je bahatio, muljao i krao srce mu je funcioniralo besprijekorno, šećer je bio u granicama normale, uglavnim zdravstveno stanje kakvo se samo moglo poželjeti.

MI
miskec56
12:18 19.06.2015.

čeka pomilovanje, koje bi vrlo brzo moglo stići.

AN
antonelić
13:53 19.06.2015.

čeka se datum izbora , a nakon naše pobjede učenik tomica i učenica kolinda raditi će unisono na pomilovanju ( jer je do sada bio neosuđivan i zato što potječe iz ugledne katoličke obitelji ) ...... osim toga potreban nam je da se dovrši plan hdz-a : konačna pljačka svega hrvatskog ..... ima se još toga za ukrasti .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije