Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smirivali ga odvjetnik i sutkinja
Povratak na članak

Benac podivljao jer bi mogao u zatvor zbog prijetnji smrću susjedu

Vikao je, spominjao svoje ratne zasluge, govorio o osjećaju poniženja i svojoj diskreditaciji u medijima

Komentari 11

Avatar mama mia
mama mia
19:00 06.11.2014.

Ma dajte, pretio čovjeku da če ga ubiti pucao mu i noge pa jesmo li mi na divljem zapadu maknite ovog s ulice prije nego uistinu nekog ubije

VL
BS
bravo_sammir
19:14 06.11.2014.

I ijednoj normalnoj drzavi bio bi ma robiji ili u bolnici na neodredjeno. Pa vec je upucao covjeka, pucao po stropovoma, prijetio zoljama. Treba ga baciti pod kljuc ili u bolnici ili zatvor.

VL
ZA
zambezi
21:58 06.11.2014.

U zatvor treba trpati samo one koji ne prelaze cestu preko zebre i one koji se ne voze vezani i s upaljenim svjetlima. To su prijetnja čovječsnstvu,a ne ovakvi. Čemu ih uopce privodit i sudit im kad ih to ljuti.

VL
ZA
zahira45
15:06 07.11.2014.

Kako da ga oslobode krivnje kad je pretio smrću?? Van kontrole je svakako i opasnost od njega je velika. Ti što se busaju ratnim zaslugama da bi opravdali agresivnost i zlostavljanje nekoga treba bez iznimke u zatvor. Opasni su za sve...svoju obitelj, okolinu...za njega me nije briga to je već posao psihijatra.

VL
DU
Deleted user
11:18 07.11.2014.

Gledajte slučaj ovog branitelja u kontekstu svega što se ovih dana dešava u Zagrebu, pa će vam biti jasno da je psihološki profil mnogih, desetina tisuća branitelja, kako stvarnih stradalnika i invalida Domovinskog rata, tako i onih sa izmišljenim invaliditetom i uzurpiranim privilegijama, daleko od prihvatljivog, i da zahtijeva budjenje svijesti većine građana o potrebi djelovanja kako bi se sve to dovelo u granice prihvatljivog.

VL
MH
mrtav-hladan
13:02 07.11.2014.

Neznam dali se dripca ili kenjca boji Denis Busljic ali sutkinja ga se sigurno boji Trebala ga je poslat u przun po kratkom postupku No ona zna da bi si odmah na vrat navukla neku udrugu branitelja kojih ima neznaranitelja kojih ima nezna im se ni broj kao da su se za Hrvatsku borili u sto razlicitih zemalja na svim kontinentima ..Nekolicina neka odredena grupa ponasa se kao u doba Al.caponea i uzima vlast i pravdu u svoje ruke provodeci neke svoje zakone Čast i hvala vecini koja se je borila za ovu nasu drzavu dala svoje zdravlje i zivote Da sam ja na mjestu Denisa ja bi sa ovim kriminalcem kenjcem brzo poravnao racune jednom za svagda i sveo mu krvni pritisak na nulu Onima koji su bolesni i boluju od neke teske bolesti pod hitno oduzeti oruzje jer vrijeme rata je proslo i neponovilo se vise Obicno kad se nesto dogodi onda je kasno i ljudi kazu pa bio je u ratu bolestan je Zato bolje je sprijeciti nego ljeciti Nadam se da kenjac cita Vl i komentare pozdrav svim ljudima dobre volje

VL
MH
mrtav-hladan
11:32 07.11.2014.

Kad hocu poslati komentar koji odgovara zbilji i stvarnosti onda mi napisu da sam upotrebio nedopustene rijeci

VL
PO
porezni.obveznik
22:56 06.11.2014.

opet ponizavaju branitelje i domoljube.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.