Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječka potpora

Sudbinu Brodosplita i zaposlenih treba trajno riješiti

Goran Kovačić/Pixsell
06.06.2011.
u 14:17

Odbor hrvatske brodogradnje SMH-IS traži hitne akcije kako bi se dobila pozitivna ocjena i u konačnici zaposlilo ona brodogradilišta koja čekaju zeleno svjetlo

Neugovaranje novih poslova za brodogradilišta, stanje u kojem se hrvatska brodogradnja nalazi, a osobito situacija u Brodosplitu, kojemu je još 25. veljače skinuta zabrana ugovaranja, a poslovi još uvijek nisu realizirani, zbog čega su radnici na čekanju te sve veća neizvjesnost oko privatizacije razlozi su zbog kojih Odbor hrvatske brodogradnje SMH-IS izražava zabrinutost i traži ugovaranje poslova, ubrzavanje procesa procjene planova restrukturiranja, a sve kako bi se dobila pozitivna ocjena i u konačnici zaposlilo ona brodogradilišta koja čekaju zeleno svjetlo. OHB i njegov predsjednik Juraj Šoljić pozivaju odgovorne za stanje u kojem se našao Brodosplit. Podružnica SMH-IS BI 3. maj uputila je potporu radnicima splitskog škvera u njihovim nastojanjima da što prije riješe gospodarsko funkcioniranje Brodosplita i trajno otklone pitanje sudbine zaposlenih i njihovih obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije