Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar na rotoru

Automobil završio na krovu, promet usporen

prometna nesreća, rotor
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
09.01.2014.
u 17:21

Jedna osoba je ozlijeđena te joj se u bolnici pruža liječnička pomoć.

Na rotoru na Jadranskoj Aveniji u Zagrebu danas su se u poslijepodnevnim satima sudarila dva automobila.

U prometnoj nesreći sudjelovali su Renault Modus zagrebačkih registracijskih oznaka koji se prilikom sudara preokrenuo na krov i Škoda Praktik daruvarskih registracijskih oznaka.

Jedna osoba je ozlijeđena te joj se u bolnici pruža liječnička pomoć, a više o okolnostima nesreće biti će poznato nakon policijskog očevida.

Dodajmo kako je ZET izvijestio da je zbog sudara znatno usporen protok vozila rotorom iz smjera Avenije Dubrovnik te da su moguća kašnjenja svih autobusnih linija koje prometuju tom trasom.

>>Automobil im uletio u dnevnu sobu – ponovno

Komentara 1

IN
infovecernji
18:32 09.01.2014.

vjerujem da se većini bljuje od ovih kvazi Daruvarčana. Najveći cirkus su vozila "todorić" grupe i autobusa westg------, totalno omalovažavanje ostatka ljudi koji uredno plaćaju osiguranje u Zagrebu, znam da je nemoguće ali ovim sa "DA" bi trebalo zabranit kretanje Zagrebom više od jednog dana u tjednu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije