Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u BIH

Sudar kamiona i auta iz Hrvatske: Djevojčica poginula, a majka i dvoje djece teško ozlijeđeni

BiH policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
30.04.2019.
u 15:25

Teško ozlijeđeni putnici iz opel zafire odmah su prevezeni u lokalni Dom zdravlja, gdje su liječnici konstatirali smrt djeteta

Stravičan sudar u kojem su sudjelovali kamion i opel zafira riječkih registarskih oznaka dogodio se u Torlakovcu kod Donjeg Vakufa u BiH.

U nesreći je smrtno stradala 14-godišnja djevojčica, a kako se neslužbeno doznaje u opel zafiri su se nalazile žena i njene tri kćerke, piše Faktor.ba.

Teško ozlijeđeni putnici iz opel zafire odmah su prevezeni u lokalni Dom zdravlja, gdje su liječnici konstatirali smrt djeteta. A žena i dvoje djece s teškim ozljedama upućeni su u Kantonalnu bolnicu u Travniku.

- Na mjesto nesreće su upućene ekipe Policijske stanice Donji Vakuf i OKP-a PU Jajce, koji će obaviti očevid, nakon kojeg ćemo raspolagati s više informacija - kazali su iz policije.

Zbog nesreće obustavljen je promet na magistralnom putu M-5 Donji Vakuf - Jajce.

Komentara 2

MA
marli
16:58 30.04.2019.

Auti su smrtonosna oružja kod neopreznih i manijaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije