Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA DUŠEVNE BOLI

Sudac ostao pri odluci da Mesić mora platiti 70.000 kuna odštete

\'27.12.2009., Zagreb - Predsjednik Stipe Mesic ceka izborne rezultate uoci prvog kruga rezultata predsjednickih izbora. Photo: Petar Glebov/PIXSELL\'
Petar Glebov/PIXSELL
23.12.2011.
u 16:47

Mesić je kao predsjednik izjavio da bi bilo najbolje da odvjetnik Jurašinović posjeti Psihijatrijsku bolnicu Vrapče...

I u ponovljenoj parnici u zagrebačkoj Palači pravde bivši predsjednik Stjepan Mesić opet je izgubio spor protiv francuskog odvjetnika Ivana Jurašinovića te će mu morati isplatiti 70.000 kuna odštete na ime duševnih boli. Mesić je za Jurašinovića u studenome 2006. izjavio da bi bilo najbolje da posjeti Vrapče (psihijatrijska bolnica, op. a.) kad dođe u Zagreb jer tamo mogu takvim ljudima pružiti efikasnu pomoć! No, potkraj 2008. izgubio je parnicu, ali ove godine je Županijski sud ukinuo tu presudu i predmet vratio na ponovno suđenje. No, sudac Nikola Raguz opet je presudio da Mesić mora platiti odštetu francuskom odvjetniku.

Inače, Mesić je spornu izjavu dao nakon što je Jurašinović u Francuskoj uime svog klijenta Marina Tomulića kazneno prijavio Marka Nikolića zbog pokušaja ubojstva, a u prijavi se spominjao i Mesić kao svojevrsni politički patron naručitelja ubojstva.

Komentara 121

DU
Deleted user
21:34 23.12.2011.

Ah, to on tako mislio prijateljski sa dobrim poznanicima ali falija gadno

OB
-obrisani-
21:58 23.12.2011.

Gadafi,sorry

PI
pipnicar
17:28 23.12.2011.

djubre ce se opet izvuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije