Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u dva

Kolakušić: Kandidirat ću se na izborima za EP. Najveći financijer je moja obitelj

Mislav Kolakušić
HRT/Screenshot
03.03.2019.
u 14:56

Sudac Mislav Kolakušić rekao je da će se kandidirati na izborima za Europski parlament

U emisiji 'Nedjeljom u dva' na HRT-u gostovao je sudac Mislav Kolakušić koji je rekao da će biti nositelj liste za EU parlament na listi građana i ako pobijede, odmah idu u kampanju za izbore za predsjednika države. Istaknuo je kako moramo imati predstavnike koji odgovaraju na zahtjeve hrvatskih građana.

"Moji roditelji su me učili kako se voli Hrvatska, što znači društvena odgovornost. Hrvatska je došla u situaciju kada je gospodarstvo uništeno", rekao je Mislav Kolakušić. "Potrebne su nam hitne promjene, ogromne reforme su nam potrebne", kazao je Kolakušić.

"Apsolutno da ću se kandidirati na izborima za Europski parlament", rekao je Kolakušić na pitanje ide li na EU izbore.

"Sve financira moja supruga, ja i moj sin", rekao je. Najveći financijer je moja obitelj, dodao je. "Kandidiram se na nezavisnoj listi i ostajem sudac", rekao je.

Kolakušić ističe kako moramo imati predstavnike koji odgovaraju na zahtjeve hrvatskih građana. "Sudac se može kandidirati i ja ću se kandidirati. Na toj listi će biti građani, a ne političari", rekao je. Kolakušić se čudi kako hrvatski predsjednik sudaca ne zna da se suci mogu kandidirati i to je strašno.

"Želimo pobijediti na svim izborima", rekao je Kolakušić. Želi biti i premijer, te pobijediti na svim izborima, parlamentarnim i predsjedničkim.

"Mi moramo pokazati da želimo svoja prava. Mi moramo zahtijevati da nas poštuju. Hrvatska se neće spasiti u EU nego u Hrvatskoj", rekao je.

"U pravosuđu je korupcija ogromna", rekao je. "Meni nije nitko davao mito, taj bi bio jako hrabar ili lud", dodao je Kolakušić.

"Mi želimo ravnopravan tretman u Europskoj uniji", rekao je. "Kad imate koaliciju onda nitko ništa ne radi. Jedna je situacija kada je sustav uređen, mi moramo resetirati sustav, mi moramo maknuti nesposobne poduzetnike", rekao je. 

Rekao je da će biti nositelj liste za EU parlament i ako pobijede, odmah idu u kampanju za predsjednika države.

Komentirao je i prosvjed novinara u Zagrebu. "Sloboda medija je na vrlo niskim granama, ona zapravo ne postoji", rekao je.

Video: Intervju s Gordanom Marasom

Komentara 128

Avatar grbadeva
grbadeva
15:05 03.03.2019.

ja želim malo na havaje, pa malo na bahame, pa malo kojekuda, ali neće da može. (sada može utrčati koji lektor da ispravi meni tako dragu sentencu)

MI
Mimizo
16:01 03.03.2019.

opet ovaj iz stankovičeve kvote kada će te više maknuti ovog yugonostalgičara sa htv a ili ga prebaciti na termin nedjeljom ujutro u 8 pa neka ga onda gleda tko hoće nego nam pokvarite čitavu obiteljsku nedjelju sa ovim likom

Avatar Toni Broo
Toni Broo
15:47 03.03.2019.

Nama u politici trebaju ljudi koji stvaraju nove vrijednosti, koji zapošljavaju i imaju nekakvu gosopdarsku strategiju i viziju. Takvi likovi kod mene uvijek imaju prolaznu ocjenu kakvog god da su svjetonazora. Volio da su vladajućima alternativa likovi iza kojih postojee nekakvi rezultati i koji šire optimizam i poduzetnički duh, ali nažalost, kod nas u prvi plan dolaze likovi sa socijalističkim mentalnim sklopom koji u poduzetnicima vide lopove i koji nemaju iza sebe nikakve rezultate već su uhljebi iz državih institucija. Populisti i prodavatelji demagogije poput živozidaša, Dalije Orešković i Kolakušića bi samo rušili i tražili selektivno krivce za određena stanja u društvu, a takve političke i mentalne "oktobarske revolucije" donose samo podijele, stagnaciju i katastrofu jer oni ništa ne stvaraju i ne proizvode osim populizma, demagogije i svoje izopačene percepcije kojom hrane naivce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije